| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi kada vas kompjuter naživcira... u Kultura i Zabava forumu; ako vas vaš kompjuter naživcira do te mjere da bi ga najradije razbili, ovdje je rješenje: The Style ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | kada vas kompjuter naživcira... ako vas vaš kompjuter naživcira do te mjere da bi ga najradije razbili, ovdje je rješenje: The Style Machine - Métele al ordenata! - Flash game
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kada vas kompjuter naživcira... dobra stvar za ispuhat se kad se izgubi živce ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: kada vas kompjuter naživcira... jeb ga, ja nemam razloga lupat ovog tatinog s kojeg sad pišem jer savršeno radi (aj dobro, možda samo tipkovnicu malo skršit ), ni mog novog, ali zato bih moju staru kantu koju sam prije imo najradije pretvorio u prah ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kada, kompjuter, nazivcira, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:43.

...Odlično... baš sam se izguštao....ovo mi je trebalo..

....nebu
on više mene zajeb****....