| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Kako govoriti o zenama a biti politicki korektan u Kultura i Zabava forumu; 1. Ona nije RIBA ili PIČKA nego PRSATI GRAĐANIN. 2. Ona nije LAKA nego je HORIZONTALNO PRISTUPAČNA. 3. Ona nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kako govoriti o zenama a biti politicki korektan 1. Ona nije RIBA ili PIČKA nego PRSATI GRAĐANIN. 2. Ona nije LAKA nego je HORIZONTALNO PRISTUPAČNA. 3. Ona nije GLUPAČA nego je SKRENUTA SA AUTOPUTA INFORMACIJA. 4. Ona nije PRAZNOGLAVA nego je U RASKORAKU SA REALNOŠĆU. 5. Ona nije PIJANA nego je KEMIJSKI INTOKSINIRANA. 6. Ne kaže se ONA BI SE KRESNULA nego ONA JE SEKSUALNO FOKUSIRANA. 7. Ona nema SILIKONE nego je MEDICINSKI OBOGAĆENA. 8. Ona nije KURVA nego je SEKSUALNO EKSTROVERTNA. 9. Ona nema SJAJNO DUPE nego je REKTORALNO SUPERIORNA. 10. Ona nema BRKOVE nego je u KONTAKTU SA MUŠKOM PRIRODOM SVOJE OSOBNOSTI. 11. Ona ne KUHA LOŠE nego je MIKROVALNO KOMPATIBILNA.
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako govoriti o zenama a biti politicki korektan ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako govoriti o zenama a biti politicki korektan hihihihi....pa ne znam dečki u kakvom se vi to društvu krećete, ali meni ekipa sa skele svaki dan dovikne da sam prsata i rektoralno superiorna građanka. Ovo ostalo...... nikad čula![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti, govoriti, kako, korektan, politicki, zenama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:37.

Ovo ostalo...... nikad čula