| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Kirin pivo, najbolje pivo! u Kultura i Zabava forumu; ONI sretnici koji su na Svjetsko nogometno prvenstvo prije pet godina išli u Tokio, možda su ga i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Kirin pivo, najbolje pivo! ONI sretnici koji su na Svjetsko nogometno prvenstvo prije pet godina išli u Tokio, možda su ga i pili, i ne znajući da nosi ime hrvatskog ministra unutarnjih poslova. Za one koji ga nisu pili i ne znaju, predstavljamo pivo Kirin, jedno od najpoznatijih piva u Japanu. Izvor: Index ![]() ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| next best thing | Re: Kirin pivo, najbolje pivo! Kirin je moj sugrađanin, i nije tak loš, vjerovatno nije za višu politiku, malo je sirovina ko Bandić ali od sirovine se uvijek da nešto napravit, puno je gore da je kao npr. šljaka.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kirin, najbolje, pivo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:34.