| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Koja ste zivotinja? u Kultura i Zabava forumu; Provjerite OVDJE Ja sam ispao pas, sad jel' to dobro il' nije...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | yo Citat:
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-04-04
Poruka: 560
![]() | Re: yo Citat:
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: yo Po tome, ja sam pas... mmm
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-04-04
Poruka: 560
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: yo Ja imam zakopanu jednu savršenu kost u dvorištu...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: yo Ajmo, posudimo od Kikija ono vozilo da možemo nakupit puno ženki
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: yo Thank you for completing the survey, you scored 71 out of 100. This means you are a "Tiger" Others see you as an exciting, highly volatile, rather impulsive personality; a natural leader, who's quick to make decisions, though not always the right ones. They see you as bold and adventuresome, someone who will try anything once; someone who takes chances and enjoys life. They enjoy being in your company because of the excitement you radiate. Ovo mi je ispalo
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, ste, zivotinja |
« lude babe
|
Macje nezgode »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:16.

mmm
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje