Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Humor Raspravljate o temi Luda pitanja od kojih boli glava! u Kultura i Zabava forumu; Nažalost nije točno ali bilo bi dobro da je. BTW; FSB znaš li kolika je temperatura ljudske sperme pri ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-02-08, 22:11   #11 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,243
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić
Re: Luda pitanja od kojih boli glava!

Nažalost nije točno ali bilo bi dobro da je.

BTW; FSB znaš li kolika je temperatura ljudske sperme pri izbačaju iste?
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 22:13   #12 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,151
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

cca 36,5 - 37 stupnjeva ... to barem nije teško za znati malik

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 22:16   #13 (permalink)
prof. Foruma

MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat

A viđer... A Sperm Cell or Spermatozoa
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 22:21   #14 (permalink)
mali debeli dioničar

fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
That’s why the testes hang away from the body -- so sperm can develop at the temperature they need. (95° - 97° F or 35° to 36° C)
znači prilično točno sam rekao
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 22:23   #15 (permalink)
prof. Foruma

Bome i jesi. Čime si izmjerio temperaturu?
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 22:26   #16 (permalink)
mali debeli dioničar

uzmi termometar i izmjeri si svoju temp sad
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 07:07   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,699
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Nego ljudovi daj neko ovo da pročita da mi objasni. Ja vidim da ste mnogo pametni i svetske jezike znate. Znam i ja al neznam čitat nego trebo bi mi neko pročitata. Mene vuk učio da pišem kako govorim.
evo pitanje: čuo sam da kurach od kera je dugačak i tanak a kada uđe u kuju da se glava raširi odnosno procveta pa se nemogu razdvojiti. Ja sam puno puta vidio đukele okrenute guzicama jedno drugo vuče. Nemogu se razdvojiti. Pa dali je to istina.
Buco će sigurno i sliku neku da nabavi.
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 07:24   #18 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,730
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

I to je točno Šabane.
Kod pasa je priroda to tako uredila da kučka ne može primati jednog za drugim. Znaš kakve su kučke (kuje).

Uglavnom pseći ud splasne nakon nekog vremena pa se tek onda mogu razdvojiti, a to vrijeme je dalo dovoljno prednosti spermićima dotičnog mužjaka da budu prvi.
Dakle koji ga prvi smjesti bit će tata.

Ko prvi djevojci - osigurao je produženje vrste (njegovo je potomstvo).
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 07:28   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,699
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

aaaa zato je po udovicu Radu došla hitna. Ona se sa kerom svojim, pa nije normalna. Posle 3 meseca kad ju moja srela ona njoj rekla:- da žene znaju kakav pas kurach ima nebi se nikad za ljude udavale.
Pa ovaj svet nije normalan.
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 07:36   #20 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,730
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Samo da se ovo ne pročuje, mogli bi mi stvarno ostat suhi pored tolko kerova.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113