| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Luda pitanja od kojih boli glava! u Kultura i Zabava forumu; Nažalost nije točno ali bilo bi dobro da je. BTW; FSB znaš li kolika je temperatura ljudske sperme pri ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Luda pitanja od kojih boli glava! cca 36,5 - 37 stupnjeva ... to barem nije teško za znati malik ![]() ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Luda pitanja od kojih boli glava! A viđer... A Sperm Cell or Spermatozoa
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Luda pitanja od kojih boli glava! Citat:
![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Luda pitanja od kojih boli glava! Nego ljudovi daj neko ovo da pročita da mi objasni. Ja vidim da ste mnogo pametni i svetske jezike znate. Znam i ja al neznam čitat nego trebo bi mi neko pročitata. Mene vuk učio da pišem kako govorim. evo pitanje: čuo sam da kurach od kera je dugačak i tanak a kada uđe u kuju da se glava raširi odnosno procveta pa se nemogu razdvojiti. Ja sam puno puta vidio đukele okrenute guzicama jedno drugo vuče. Nemogu se razdvojiti. Pa dali je to istina. ![]() Buco će sigurno i sliku neku da nabavi.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Luda pitanja od kojih boli glava! I to je točno Šabane. Kod pasa je priroda to tako uredila da kučka ne može primati jednog za drugim. Znaš kakve su kučke (kuje). Uglavnom pseći ud splasne nakon nekog vremena pa se tek onda mogu razdvojiti, a to vrijeme je dalo dovoljno prednosti spermićima dotičnog mužjaka da budu prvi. Dakle koji ga prvi smjesti bit će tata. Ko prvi djevojci - osigurao je produženje vrste (njegovo je potomstvo).
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Luda pitanja od kojih boli glava! aaaa zato je po udovicu Radu došla hitna. Ona se sa kerom svojim, pa nije normalna. Posle 3 meseca kad ju moja srela ona njoj rekla:- da žene znaju kakav pas kurach ima nebi se nikad za ljude udavale. Pa ovaj svet nije normalan.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:00.