| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Majne humor thread u Kultura i Zabava forumu; Došao čovjek u Osijek na taksi stajalište i upita taksistu: -koliko je vožnja do Đakova? -sto kuna! -... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
Poruka: 11,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Majne humor thread Došao čovjek u Osijek na taksi stajalište i upita taksistu: -koliko je vožnja do Đakova? -sto kuna! -ali ja imam samo 80!? -onda ništa. Razmišlja tip pa kaže: -a jel ti mene možeš voziti za tih 80 pa dokle dođemo? -može. i tako oni krenu... Vozili se oni tako kad u Kuševcu (par km pred Đakovom) kaže taksista: -tvojih 80 kn ovdje ističu! -ali pobogu, kiša pljušti a to je još samo par km?! -van! reče taksista... Nakon tjedan dana dolazi čovjek opet na taxi stajalište. Ovaj put stoji 8-9 taxija a onaj od prošlog tjedna je zadnji u redu... Čovjek ode kod prvog: -evo ti 100 kn za vožnju do Đakova i još 100 ako mi ga popušiš!! -marš pederčino! - raspe taksista salvu psovki za njim... Ode ovaj kod drugog: -100 kn za vožnju do Đakova i još 100 da mi ga popušiš! -mamu ti *****, tata nek ti ga puši... I tako svi redom dok dođe on do onoga od prošlog tjedna: -koliko je vožnja do Đakova? -100 kn isto ko i prošli tjedan, šta se praviš lud!? -čuj, evo ti 100 kn, a evo ti još 100 kn ako me lijepo polako ovuda provezeš i usput maši svojim kolegama... ![]() ![]() ![]()
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Majne humor thread ahahaha, ovog se sjećam od sinoć
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majne humor thread pa da.... na taj sam i mislio... hahahaha.... nisam ga baš isto ispricao ali zans šta sam htio reci.... ![]() ![]()
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majne humor thread Kaj rade od mrtvih crnaca?!? ...ronilačka odijela ---------------------- koja je razlika izmedju automobilske gume i crnca??? ....kad na automobilsku gumu metnes lance, ne pjeva blues ---------------------- Što manje crnaca, manje i rasizma Kako razlikovati mrtvog psa i mrtvog crnca na cesti?? -pred psom su tragovi kocenja. ----------------------------------------------------- Što radis kad vidiš crnca kako ti skace u dvorištu na jednoj nozi?? -prestaneš se smijat i pucaš mu u drugu. ----------------------------------------------------- Što crno dijete dobije za Božić? -tvoj bicikl. ----------------------------------------------------- Agent: Pokrenite start meni Korisnik: Nemam ja to Agent: Dakle, dolje lijevo, trebalo bi pisati start... Koji operativni sustav, koje windowse imate na racunalu? Korisnik: Vista! Agent: U redu, stisnite kruzic u donjem lijevom kutu ekrana Korisnik: Nema toga. Agent: Sto imate u donjem lijevom kutu monitora? Korisnik: Nista Agent: Je li upaljen monitor? Korisnik: Je Agent: I sto vidite na ekranu? Korisnik: Kucice i slicice i... Agent: U redu, i sto vidite dolje lijevo? Korisnik: Nista Agent: Kako gasite racunalo? Korisnik: Na shut down. Agent: Kako dodjete na shut down? Korisnik: Pa stisnem ovaj kruzic tu dolje ![]() ![]() ![]() Zaustavi murjak Štefa i pita ga: - Ste kaj pili? - Za tebe gemišt. - odgovori mu Štef. - Pa kako mislite to, za mene gemišt? - pita murjak. - Pa zato kaj ne buš znal Chardonnay napisat! Zasto zene imaju cetiri usnice ?? Dvije za svadju, dvije za pomirbu !! - Kako Talijani muškoj djeci proriču karijeru? - Kao bebama gurnu im prst u šupak i ako: beba mlatara nogama bit će nogometaš, ako zaplače bit će pjevač, ako se nasmije peder. Zaustavi policajac vozača,te mu kaže: "Jel' znate da ne smijete psa voziti na prednjem sjedalu !" Vozač: "Ali to je plišani pas!!!" Policajac: "Pasmina nije bitna ..." Koja je razlika između Boga i političara? Bog ne misli da je političar. Hobotnica na vlaški Sastojci 1 mali odojak (do 15 kg ) 1 veća hobotnica (cca 2 kg ) krumpir Priprema Dok se odojak vrti na ražnju, hobotnica se kuha sa krumpirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova, a odojak ispečen, izvade se krumpiri, voda prolije, a hobotnica baci mačkama (vrag ti i te ribetine brez košćurine). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odojak servirati na toplim tanjurima. Ojkati što jače ! p.s. varijanta 2 - umjesto malog odojka jako dobro kao zamjenu možete uzeti jedno manje janje, ovisno o vremenskim prilikama i godišnjem dobu, mislim da će bolje pasati u ovo ljetno vrijeme, dok ostale namirnice ostaju iste po izvornom receptu.
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majne humor thread talibanska prostitutka ![]() ![]()
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Majne humor thread Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majne humor thread A Chinese family of 5, named Chu, Bu, Hu, Su and Fu decided to immigrate to the United States; in order to get a visa, they had to adapt their names to American standards. Chu became Chuck Bu became Buck Hu became Huck. Fu and Su decided to stay in China. ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Majne humor thread i bolje im je ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majne humor thread plavuse...........
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.