| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Majne humor thread u Kultura i Zabava forumu; a jesu mu stisnuli vinjetu LooL... pas mater... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Majne humor thread a jesu mu stisnuli vinjetu LooL... pas mater ![]()
__________________ Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena.. Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Majne humor thread fuj ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
Poruka: 11,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majne humor thread Slabić Otišao čovjek kod doktora i pita ga: - Doktore, jeste li mi vi preporučili ovaj lijek za jačanje? - Jesam, u čemu je problem? - Ne mogu da otvorim kutiju sa tabletama. Pamćenje - "Doktore, gubim pamćenje." - "A od kada?" - "Šta, od kada?" Budala Dok je mladi kirurg izlazio iz operacione sale zaustavi ga član porodice: - "Doktore kako je prošla operacija"? - "Operacija? U jebo te, ja mislio autopsija..." Pipipi Došao mucavac doktoru i kaže: - "Dddoktore, jja imam pproblema sa sspavanjem. Vvvidite, ja ssstalno ssanjam ppiliće i oni su takko gglasni da ne mogu mirno da ssspavam." - "Pa zašto ih vi ljepo ne potjerate." - "Pppa ja imm vellim iš! Ppa ih 15 ode ali ihh 15 ostane." - "Pa recite im ponovo iš!" - "Pa ja vvelim ponovo iššš, pa ih 8 ode ali ih 7 osstane." - "Pa potjerajte ih ponovo." - "Pppa ja oppet velim išš! Pa ih 6 ode, a ossstane jedan, jeddan mmamali crrni kokoji jje nanajglasniji!" - "Pa sterajte ga u pi*ku materinu onda." - "Pa ja velllim odi u pipipipi... i svi mi se vrate." Žuto? Polagao Cigo vozački i na kraju mu predsjednik komisije reče: - Ako budeš znao šta regulira promet na raskrsnici, položio si! Na to će Cigo: - Aaaauuuuu, teško pitanje, može li pomoć? A član komisije će: - Ima nešto crveno, žuto, zeleno ... Kad će Cigo: - Da nije žuto? Možda Pita mali cigo tatu: - Tata hoćemo li mi ići na more? - Pa, možda hoćemo, možda 100 posto nećemo. Učenicka molitva Učenička molitva!!! Profesore naš Koji sjediš za imenikom Sveti se olovko tvoja Nestani kraljevstvo tvoje Budi volja naša Kako na mjestu tako i pred pločom Dvojku našu svakidašnju daj nam danas I zaboravite jedinice kako i mi zaboravljamo gradivo vaše I ne izvedi nas pred ploču nego ostavi nas na mjestu AMEN!!!! Zagonetka Pita učiteljica djecu: - "Djeco, šta je to malo, crveno, skače po šumi?" Djeca bleje, razmišljaju, pa se poslije nekog vremena javi mali Ciga: - "Mogu ja, učiteljice?" A učiteljica će: - "'Ajde, pokušaj." - "Pa, ja mislim da je to zagonetka." Pravila Tri nepisana pravila: 1. 2. 3. Sretna Nova Jedan pijanica ulazi u kafanu i viče: - "Sretna nova godina svima vama." - "Kako nova godina, tek je oktobar!" - "Oktobar? Ubiće me žena, nikada se nisam vratio tako kasno!" Upala - "Zašto tako hodaš? Da li te nešto boli?" - "Imam upalu." - "Kakvu upalu?" - "Upale mi gaće u dupe." Oksić Nepismena starica uvijek je prilikom prijema penzije stavljala iksić umjesto potpisa. Jednom je stavila kružić. - "Zašto ste sada stavili kružić?", upita je službenik. - "Znate, udala sam se, pa sam promijenila prezime!" Jožek Ukradu Jožeku auto i sad on zove policiju. - Policija, ukrali su mi auto! Kaj da delam? - Jeste li vidjeli počinitelje? - Ne, al' sam zapisal registraciju. Nada Stoji ženska u autu na semaforu i kraj nje staje Mujo sa svojim autom. Gledaju se oni međusobno te Mujo počne otvarati prozor. Cura sva sretna počne takođe otvarati prozor misleći da će joj Mujo nešto reći... a Mujo će: -"Šta je, i ti prdnula?" Čudovište Ulazi Mujo u jednu kafanu negdje u Africi. Sjeda za šank, iz džepa izvadi neko malo zeleno ušato čudovište i stavi ga na šank. Prilazi im šanker: - "Šta želite?" Mujo odgovori: - "Meni vinjak, a za mog prijatelja (pokazuje na čudovište) jedno pivo." - "A šta je to", upita ga zbunjeni šanker. - "Znate, ja sam istraživač, pa smo sa ekspedicijom išli u selo... (pogleda u čudovište), je li Huso, kako se ba zvaše ono selo gde si vraču opsovao majku?" Zabuna SUDAC - "Zašto si Suljo puco na Muju?" SULJO: - "Mislio sam da je vjeverica." SUDAC: - "A kad si primjetio zabunu?" SULJO: - "Kad je vjeverica pripucala na mene." Zbunjeni Mujo Dođe Japanac u Mujinu trgovinu i kaže: -Cin Ying Voung Pepsi. A Mujo zbunjeno odgovori: -Limenku čega?
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majne humor thread ![]() ![]() Dioničar koji se jedva oporavio od kraha na burzama sljedeći dan zove svog brokera. -'Mogu li razgovarati s mojim brokerom, Dragom?' Tajnica ljubazno odgovori -'Nažalost, Drago je preminuo. Vrlo mi je žao, može li Vam netko drugi pomoći?' Muškarac odbije i zahvali se te poklopi slušalicu. Deset minuta kasnije ponovno zvoni telefon. Isti muškarac ponovno pristojno zamoli da razgovara sa svojim brokerom Dragom. - 'Zar niste zvali prije deset minuta?' - 'Drago je zaista preminuo, ne bih se s takvim stvarima šalila.' Muškarac ponovno prekine. Petnaest minuta kasnije poznati glas ponovno traži brokera Dragu. Tajnica sada sikće na rubu provale bijesa. - 'Gospodine, zvali ste maloprije, sve sam Vam objasnila. Drago je nažalost preminuo, ne može s Vama razgovarati. Zašto konstantno zovete kada Vam kažem da je mrtav?!' Čovjek smireno odgovori. - 'Volim to čuti.' ![]() ![]() ![]()
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majne humor thread Ministarka Matulović-Dropulić uči strojare statiku ![]()
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majne humor thread seka od ciganovića ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.