| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Najgluplji pas ikad (skoro sam sada pao sa stolice od smijeha) u Kultura i Zabava forumu; Nemogu se prestat smijat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Najgluplji pas ikad (skoro sam sada pao sa stolice od smijeha) Nemogu se prestat smijat
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najgluplji pas ikad (skoro sam sada pao sa stolice od smijeha) ovaj car mi uopce nije jasan....na cemu on mora bit da brije da ce mu njegova vlastita noga "otet" kost ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgluplji pas ikad (skoro sam sada pao sa stolice od smijeha) Ovo je još daaavno prije bio stavio Flash na forum, i još uvijek je presmiješno , ali ja mislim da je njemu netko nešto zavezao oko noge pa da to vuče ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Najgluplji pas ikad (skoro sam sada pao sa stolice od smijeha) I ja mislim kao i wamp, netko ga sprda ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgluplji pas ikad (skoro sam sada pao sa stolice od smijeha) Ma neee, on se samo drži one stare iz Biblije, "neka ti ljevica ne zna što radi desnica"... Meni izgleda da ga svrbi a on se pokušava igrati s kosti u miru, pa šizi kada ga noga ide instinktivno počešati. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najgluplji pas ikad (skoro sam sada pao sa stolice od smijeha) Neznam šta je , al uglavnom ja sam se odvalio od smijeha kad sam to vidio ![]() ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: ikad, najgluplji, pao, pas, sada, sam, skoro, smijeha, stolice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:50.

Meni izgleda da ga svrbi a on se pokušava igrati s kosti u miru, pa šizi kada ga noga ide instinktivno počešati.