| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Najgluplji pas ikad (skoro sam sada pao sa stolice od smijeha) u Kultura i Zabava forumu; mora da je na nekim droguljama. ili na mirogojčeku.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Najgluplji pas ikad (skoro sam sada pao sa stolice od smijeha) Misliš noga mu ima drugi identitet ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgluplji pas ikad (skoro sam sada pao sa stolice od smijeha) Smiješno je,al brijem da je netko zavezo nogu mu pa mu vuče dok on se igra s kosti,a glupo je onda si jadan pas grize nogu!!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgluplji pas ikad (skoro sam sada pao sa stolice od smijeha) Vjerojatno nešto tanko ko flaks il tak neš,meni ga je žao!A vidi kako se a vlastitu nogu ljuti!
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgluplji pas ikad (skoro sam sada pao sa stolice od smijeha) Pa je,prvi put kasnije mi več dođe da ubijem ove koji su to napravili,ja to svom psu(da ga imam)nikad ne bi napravila!Mislim najgore mi je to kad si grize nogu! Mislim ko da tebi netko sveže ruku i šaketa te s njom a ti ju od jada ne znaš kaj drugo neg ju grizeš! Okrutno!!!
| | |
![]() |
| Tagovi: ikad, najgluplji, pao, pas, sada, sam, skoro, smijeha, stolice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:28.

ili na mirogojčeku.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!