| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Najružnija faca na facebooku u Kultura i Zabava forumu; -najruzhnija faca... hehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružnija faca na facebooku Pikčr daznt šou... ![]()
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Najružnija faca na facebooku pa bash je gadna faca.. ![]() ... ju must be login in fejsbuk or kopi link (cijeli) to address bar
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. Zadnji Uredio sahasa : 25-07-08 u 15:40. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Najružnija faca na facebooku Stavio je link sa fejsbuka i da bi vidjeli sliku vjerovatno moramo bit tamo logirani. Aj nek ju neko aplouda negdje drugdje ![]() Edit: i dalje ju ne vidim ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružnija faca na facebooku Al ja uopce nisam na facebooku... Mozda bolje da se ne vidi.. Jadna zenska... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: facebook, najruznija faca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.

All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!
Mogu je vidit samo najhrabriji ili? 

... ju must be login in fejsbuk or kopi link (cijeli) to address bar