| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Najsmiješnije sa youtube-a (ex yu) u Kultura i Zabava forumu; - Vuco o Glazbi - Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću - Baka komentira na engleskom lol - Smiješna strana Haga - Šešelj - tomović ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Najsmiješnije sa youtube-a (ex yu) - Vuco o Glazbi - Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću - Baka komentira na engleskom lol - Smiješna strana Haga - Šešelj - tomović Predrag - Zvezde Granda - Milorad Dodik pjeva pod šatorom seoske turbo-folk pjesme, u društvu raznih padavičara, zemljoradnika, stočara, zombija. - šešelj srbin - Pičku mater - Kirin Prosviro - Srbi - Velja kraducka - život me ranio - Dejan Savičević |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Najsmiješnije sa youtube-a (ex yu) A izvor,Kiki ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 137
![]() ![]() | Re: Najsmiješnije sa youtube-a (ex yu)
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najsmiješnije sa youtube-a (ex yu) Znam ja ovoga lika. Zove se Ilija iz Bosne je ,selo Grahovo. Bio je na uskršnjoj koridi (borbi bikova) u selu Podbila kraj Imotskoga. Bavi se uzgojem bikova za borbu. Ta je dan doveo svoga bika na borbu, šta je sve izvodio da je bio maskota toga dana. Tip definitivno nije normalan.poznat je po tom govoru na očevoj sahrani, kažu da je 3 sata držao govor!! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 137
![]() ![]() | Re: Najsmiješnije sa youtube-a (ex yu) Citat:
A bik mu se zove Jablan Imam cio snimak te sahrane. Budala zešća,nema goreg.
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ex yu klipovi, yotube |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:12.