| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi neven ciganović candyman u Kultura i Zabava forumu; wtf http://www.youtube.com/watch?v=oHt_xWO6GC0... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: neven ciganović candyman ![]() Koji konj ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: neven ciganović candyman Ha,ha,ha.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: neven ciganović candyman e majstore hvala šta si iskopao ovu temu pa sam ju i ja vidio baš ono ibergejasto ![]() Izvoli lyricse nadam se da ćeš to slušat tri puta svaki dan ![]() Neven Ciganović - Candyman "Kad ulicom, ja s pudlicom Šaren prolazim, svi znaju dolazim Jer ja sam HIT, sve je drugo SHIT Stil bon-ton, New York, Paris, London Jer ja sam CANDYMAN Kao torta omiljen, svijet je stilom zadivljen Jer ja sam CANDYMAN Lijep je, dobro odgojen, i u plavo obojen Na zapadu, CANDYMAN u napadu U kiču najbolji, sve zadovolji Na top-listama i modnim pistama Doza je zlatno žuto roza sve Moj trag je šlag i med i sladoled I sex i kex ništa nije bed Ja znam i sam kako izgledam Moda je to O DA BITI KAO JA CANDYMAN" ![]()
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina B - glasanje |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: neven ciganović candyman Btw. majstorica. Ma spominjali neš na tv - u Ciganovića i sjetih se te pjesme
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) |
| | |
![]() |
| Tagovi: candyman, ciganovic, neven |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Neven Ciganović Činjenice | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 21-04-06 10:07 |
| Naš poznati modni kritičar Neven Ciganović | fat_boy_slim | Baš Razno | 6 | 08-12-05 09:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:07.