| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Nije basna nije vic....!!!! :)))))))) u Kultura i Zabava forumu; NOVI BROJ: U sljedećem broju: Medo napušta vodstvo šume bez objašnjenja i ostavlja divlju kokoš da riješi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
Poruka: 11,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nije basna nije vic....!!!! :)))))))) NOVI BROJ: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U sljedećem broju: Medo napušta vodstvo šume bez objašnjenja i ostavlja divlju kokoš da riješi probleme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nije basna nije vic....!!!! :)))))))) dobio mailom..... ![]() to je 6 slika... pa upload i to... mislim, potrudio sam se... ipak ima malo sličnosti s našim premijerom ![]()
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 9,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nije basna nije vic....!!!! :)))))))) ![]() Rekao sam ti, mujo, kad nešto zanimljivo/smiješno dobiješ da prosljediš, ali ne, ne jebe frajer ni 2%... ![]() ![]()
__________________ ...'cause the rule is blood for blood!!!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nije basna nije vic....!!!! :)))))))) a zaboravim godine ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 9,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nije basna nije vic....!!!! :)))))))) Joj, al' ga sereš brateeeee... ![]() Off: javi se da se nešta dogovorimo za ovaj mjesec prije nego zgiljam na more... ![]()
__________________ ...'cause the rule is blood for blood!!!!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nije basna nije vic....!!!! :)))))))) odi prvo s mojim bratom na klopu.... reci da sam ja reko da 110% iskoristite tu business karticu od firme ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Nije basna nije vic....!!!! :)))))))) ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:11.

odi prvo s mojim bratom na klopu.... reci da sam ja reko da 110% iskoristite tu business karticu od firme