| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi nije tanga za seljaka u Kultura i Zabava forumu; pogledajte dobro. meni je trebalo malo da skužim.. hint: dogodi se svakome da u mraku naopako obuče gaće..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pogledajte dobro. meni je trebalo malo da skužim.. hint: dogodi se svakome da u mraku naopako obuče gaće.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nije tanga za seljaka Joooj, kaj sad?! zamisli slijedecu situaciju: "Srednja skola, nekakva gimnazija. Vlasnica tangi pohađa 4. razred. Kraj skolske godine, ljeto piči, lagane oblekice simo tamo. I sad, pod velikim odmorom dođe dragan od te maličke i malo mu se prišmajhlalo da ju karne. I mota se dečec oko nje, mota: "bil' ti meni malo dala? Pa daj, nije pica od sapuna! Oprao sam ga, fini je čisti. Ajde, samo glavić da uniđe! Pa onda još malo počne prljavo pričati kako će joj guzu razvaliti kad ju uspije dohvatiti." I jebaj ga, maloj se micek malo ovlažio. Rekla ona: "Pa jebemu sunac, nemoram čekati kraj nastave da mi skine paučinu doma u haustoru!" I odluči se da ju dečec malo karne u skolskom WC-u. I odu oni zajedno u Wc kabinu. Počnu se malo ljubakati, pa se ovaj osili i čopi ju za mladu jedru dojku pa onda malo počne hvatati za desni guz. Vidi mala ne reagira nevoljko nego samo zadovoljno stenjucka. Proba dečec malo čopit kroz trapke za muf. Njena ruka krene na dolje da ju makne, malkice gurne, ali odustane i počne dečec kroz trapke trljat i trljat po miceku. Vidi on mala počne još ljepse stenjuckat i uzdisati. Krene on gurat ruke u trapke. Mala opet krenula sa rukom da zaustavi, ali odustane. I dečec šapicu gurne do kraja i osjeti topli, vlažni procjep gdje mu prstici samo utonu. Nađe on klitić i počne on sumanuto trljati po njemu ko da je od gume. Mala počne jaukati pa malo lakše počne roštati. I vidi on da je na konju i laganim pokretima masira on klitić. Malička stenje li ga stenje. No, znatiželja ga tjera da vidi kako je to kad je prst u pici i počne ići prema dolje. Uto mala mu makne ruku iz gačica, počne otkopčavati svoje trapke i pokaže mu se u tangama. Dečeca samo što nije šlagiralo. Približi se on njoj i počne joj laganim pokretima ići po bokovima i uspit skidati tange. Mala ni trc ni mrc i skine on njoj tangice. Vidi do kuda je došlo da postoji realna mogućnost uvaljenzi kiflonisa u pripremljni muf, na brzinu skine svoje hlaće i gaće. Okrene nju, natjera ju da se nagne, prisloni glavić na picu da ga ućera i upre da penetrira u nju kad netko počne lupat po vratima od kabine i urlat da izađu van. I skuzi on po glasu da je to profa, njen ujak. Brže bolje se počnu oblačiti i mala krivo obukla na brzinu tangice i fulala strane. Nije joj za zamjeriti ![]() Zamisli kak je tek dečecu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nije tanga za seljaka Citat:
edit: jel bilo dolje kakve reakcije? Jesu bolje pričice nego od Anck..nesto? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nije tanga za seljaka I kaj bum dobirao 5 kuna za nakladu "Dajmo da cuju"? Nije fora zvat te fonove nego smislit priču
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| nick kombinira | Re: nije tanga za seljaka Citat:
a koja tek priča a ovo poboldano je najjače ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nije tanga za seljaka ako nista drugo bar mi to dobro ide ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.

tak sam cuo

dobra prica btw
ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.