Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Humor Raspravljate o temi nije tanga za seljaka u Kultura i Zabava forumu; pogledajte dobro. meni je trebalo malo da skužim.. hint: dogodi se svakome da u mraku naopako obuče gaće.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-01-08, 13:51   #1 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,053
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Talking nije tanga za seljaka

pogledajte dobro. meni je trebalo malo da skužim..

hint: dogodi se svakome da u mraku naopako obuče gaće..
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 0442007.23.jpg (31.1 KB, 71 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 14:11   #2 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,067
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: nije tanga za seljaka

Joooj, kaj sad?!
zamisli slijedecu situaciju:

"Srednja skola, nekakva gimnazija. Vlasnica tangi pohađa 4. razred. Kraj skolske godine, ljeto piči, lagane oblekice simo tamo. I sad, pod velikim odmorom dođe dragan od te maličke i malo mu se prišmajhlalo da ju karne. I mota se dečec oko nje, mota:
"bil' ti meni malo dala? Pa daj, nije pica od sapuna! Oprao sam ga, fini je čisti.
Ajde, samo glavić da uniđe! Pa onda još malo počne prljavo pričati kako će joj guzu razvaliti kad ju uspije dohvatiti."
I jebaj ga, maloj se micek malo ovlažio. Rekla ona:
"Pa jebemu sunac, nemoram čekati kraj nastave da mi skine paučinu doma u haustoru!"
I odluči se da ju dečec malo karne u skolskom WC-u. I odu oni zajedno u Wc kabinu. Počnu se malo ljubakati, pa se ovaj osili i čopi ju za mladu jedru dojku pa onda malo počne hvatati za desni guz. Vidi mala ne reagira nevoljko nego samo zadovoljno stenjucka. Proba dečec malo čopit kroz trapke za muf. Njena ruka krene na dolje da ju makne, malkice gurne, ali odustane i počne dečec kroz trapke trljat i trljat po miceku. Vidi on mala počne još ljepse stenjuckat i uzdisati. Krene on gurat ruke u trapke. Mala opet krenula sa rukom da zaustavi, ali odustane. I dečec šapicu gurne do kraja i osjeti topli, vlažni procjep gdje mu prstici samo utonu. Nađe on klitić i počne on sumanuto trljati po njemu ko da je od gume. Mala počne jaukati pa malo lakše počne roštati. I vidi on da je na konju i laganim pokretima masira on klitić. Malička stenje li ga stenje. No, znatiželja ga tjera da vidi kako je to kad je prst u pici i počne ići prema dolje. Uto mala mu makne ruku iz gačica, počne otkopčavati svoje trapke i pokaže mu se u tangama. Dečeca samo što nije šlagiralo. Približi se on njoj i počne joj laganim pokretima ići po bokovima i uspit skidati tange. Mala ni trc ni mrc i skine on njoj tangice. Vidi do kuda je došlo da postoji realna mogućnost uvaljenzi kiflonisa u pripremljni muf, na brzinu skine svoje hlaće i gaće. Okrene nju, natjera ju da se nagne, prisloni glavić na picu da ga ućera i upre da penetrira u nju kad netko počne lupat po vratima od kabine i urlat da izađu van. I skuzi on po glasu da je to profa, njen ujak. Brže bolje se počnu oblačiti i mala krivo obukla na brzinu tangice i fulala strane. Nije joj za zamjeriti
Zamisli kak je tek dečecu
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 14:28   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

oggy jebotre ti bi se trebal zaposlit na onim seks fons...imal bi profita hehehe
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 14:29   #4 (permalink)
Dr. Love

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
oggy jebotre ti bi se trebal zaposlit na onim seks fons...imal bi profita hehehe
A jebiga, puko sam. Petak je. Oču doma!!!!

edit: jel bilo dolje kakve reakcije? Jesu bolje pričice nego od Anck..nesto?
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 14:31   #5 (permalink)
Banned

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

pa zovi 060/xxx xxx

vjeruj vrijeme brzo prodje tak sam cuo
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 14:32   #6 (permalink)
Dr. Love

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
pa zovi 060/xxx xxx
I kaj bum dobirao 5 kuna za nakladu "Dajmo da cuju"? Nije fora zvat te fonove nego smislit priču
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 14:33   #7 (permalink)
Banned

aa pa ti si pravi story talent moras memoare pocet pisat..

ma mislil sam na one tete 060...ma znash one...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 14:39   #8 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,783
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Joooj, kaj sad?!
zamisli slijedecu situaciju:

"Srednja skola, nekakva gimnazija. Vlasnica tangi pohađa 4. razred. Kraj skolske godine, ljeto piči, lagane oblekice simo tamo. I sad, pod velikim odmorom dođe dragan od te maličke i malo mu se prišmajhlalo da ju karne. I mota se dečec oko nje, mota:
"bil' ti meni malo dala? Pa daj, nije pica od sapuna! Oprao sam ga, fini je čisti.
Ajde, samo glavić da uniđe! Pa onda još malo počne prljavo pričati kako će joj guzu razvaliti kad ju uspije dohvatiti."
I jebaj ga, maloj se micek malo ovlažio. Rekla ona:
"Pa jebemu sunac, nemoram čekati kraj nastave da mi skine paučinu doma u haustoru!"
I odluči se da ju dečec malo karne u skolskom WC-u. I odu oni zajedno u Wc kabinu. Počnu se malo ljubakati, pa se ovaj osili i čopi ju za mladu jedru dojku pa onda malo počne hvatati za desni guz. Vidi mala ne reagira nevoljko nego samo zadovoljno stenjucka. Proba dečec malo čopit kroz trapke za muf. Njena ruka krene na dolje da ju makne, malkice gurne, ali odustane i počne dečec kroz trapke trljat i trljat po miceku. Vidi on mala počne još ljepse stenjuckat i uzdisati. Krene on gurat ruke u trapke. Mala opet krenula sa rukom da zaustavi, ali odustane. I dečec šapicu gurne do kraja i osjeti topli, vlažni procjep gdje mu prstici samo utonu. Nađe on klitić i počne on sumanuto trljati po njemu ko da je od gume. Mala počne jaukati pa malo lakše počne roštati. I vidi on da je na konju i laganim pokretima masira on klitić. Malička stenje li ga stenje. No, znatiželja ga tjera da vidi kako je to kad je prst u pici i počne ići prema dolje. Uto mala mu makne ruku iz gačica, počne otkopčavati svoje trapke i pokaže mu se u tangama. Dečeca samo što nije šlagiralo. Približi se on njoj i počne joj laganim pokretima ići po bokovima i uspit skidati tange. Mala ni trc ni mrc i skine on njoj tangice. Vidi do kuda je došlo da postoji realna mogućnost uvaljenzi kiflonisa u pripremljni muf, na brzinu skine svoje hlaće i gaće. Okrene nju, natjera ju da se nagne, prisloni glavić na picu da ga ućera i upre da penetrira u nju kad netko počne lupat po vratima od kabine i urlat da izađu van. I skuzi on po glasu da je to profa, njen ujak. Brže bolje se počnu oblačiti i mala krivo obukla na brzinu tangice i fulala strane. Nije joj za zamjeriti
Zamisli kak je tek dečecu
haha dobra slika

a koja tek priča

a ovo poboldano je najjače
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 15:41   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 528
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

Oggy sunce ti tvoje al ga znas nasrat!! dobra prica btw
venus01 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 15:50   #10 (permalink)
Dr. Love

Citat:
Pravi autor: venus01 Pogledaj Poruke
Oggy sunce ti tvoje al ga znas nasrat!!
ako nista drugo bar mi to dobro ide
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114