| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Novi oglas za fiat u Kultura i Zabava forumu; Ako želite slučajno kupiti Fiat, ovo će vas sigurno nagovoriti.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Citat:
"Reputaciju djelite klikom na vagu . Pozeljno je da navedete razlog dodjeljivanja reputacije. Također je poželjno da se potpišete, doduše to je na vama želite se potpisati ili ne. Zasto davati reputaciju? Kao sto je prije rečeno, reputacija dijeli korisnike, od onih koji kvalitetno postaju, od onih koji postaju cisto da bi nesto napisali. Ako se slažete sa nečijim postom, ako vam se svidio nečij post, dodajte tom korisniku reputaciju!" Kao drugo što se tiče smišljanja fora, onda nikad nitko ne bi dobio rep... Kao treće, pripazi malo na formu izričaja, vulgarizme koristi doma, a ne na forumu... O.K.? Zadnji Uredio IggieSlut : 08-11-05 u 13:56. | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | pa napisao sam nhf... samo sam primjetio da ste preoptereceni sa tim rep+, ne znam da li je neko uspio otvorit topic a da pritom nije reko (reputacija pozeljna)... Priznajem slika je fora, nasmijo sam se, ali nije sadrzaj posta ono sto se tebi svidjelo, tu nema ni kvalitete ni truda, samo link. Iskreno, vjerujem da sam za ovaj post zasluzio reputaciju vise nego autor ovog topica jer sam cak uspio postavit nes konstruktivno na ovaj forum. Nisam nikog vrijedao, niti sam koristio vulgarizme vise nego prosjecni user ovog foruma. O.K ? |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma | Citat:
ali opet, to je moje misljenje... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Svaki korisnik ima mogucnost dodjeljivanja reputacije. Svaki korisnik je individualac i postuje ga se kao takvog. Svi ljudi su razliciti. Nekome ce se svidjet necij post, nekome nece, netko ce dati nekome reputaciju, netko nece, netko ce otvorit neku temu, netko nece. Reputacija se potice od strane starijih clanova foruma, tako da bi novi korisnici bili potaknuti i upuceni u mogucnost i opcije reputacije (prije nisamo bili na vbulletin forumu nego na jednom drugom koji nije imao tu opciju). Reputacija i je natjecanje, u neku ruku! Tko kvalitetnije posta, imat ce vecu reputaciju! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
![]() | rep je rep postera, ne rep osobe. ako ti se svidio nečiji post, daj mu rep. kaj si škrt ![]() po tvom rep ne zaslužuje nitko kakav god dobar screen postao (i forum bio zbog toga zanimljiviji), ako nije on taj grafit našarao nego samo naišao na njega, kakvu god pičku poslao, jer je nije on SAM snimio itd. ne bi ti to imalo nekog smisla. puno je bolje, ak je na forumu nešto interesantno zato jer je netko to pronašao i potrudio se proslijediti svima, dat mu rep. tako ja radim. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fiat, oglas |
« Supermen nije mrtav
|
auti :)) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:15.