| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Oggy's clips u Kultura i Zabava forumu; Možda: Artist: DJ Shadow feat. Mos Def Song: Six Days... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,623
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oggy's clips Deda Počinje negdje za minutu, minutu i pol ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oggy's clips Khm khm. Jesam li ja stvarno seksualno ugrožen or what? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| charolastra | Re: Oggy's clips Predobro ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oggy's clips A jeb'ga, ne stignem sve adekvatno popratit'
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oggy's clips Ovo je jedan od meni najdražih clipova. Definitivno za pogledati Silent library u reziji japanaca. Najviše me odusevljava "šamarilica" i faca od japanca ![]() Pretpostavljam da je to vec davno prije bilo, ali ja se uvijek nasmijem od srca kad ga gledam pa ga htjedoh ponovo staviti jer zavrijedjuje
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oggy's clips Molim bez ikakvih političkih/nacionalistickih komenatara. Ovaj covjek je jako označio moju mladost kao vjerujem i mladost dosta clanova ovog foruma pa evo mu mali tribute: The one and only Branko Kockica
| | |
![]() |
| Tagovi: clips, oggys |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

Počinje negdje za minutu, minutu i pol