| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi ovako to prave mace rade u Kultura i Zabava forumu; al sam se napalila, baš sam se napalila..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovako to prave mace rade ahahaha ![]() a vidi mu pogleda na zadnjoj slici...blaženi i tupavi ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ovako to prave mace rade a nije baš da se pas odupire ![]() ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovako to prave mace rade ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: ovako to prave mace rade Napravio joj je uslugu pa se revanšira ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovako to prave mace rade Ofucana je i prljava pa zato izgleda staro, a čak i neke odrasle mačke znaju to radit svojim vlasnicima, uvuku se u krevet i "gnječe" deku i "sisaju". Ne znam zašto je to tako, ali čest je slučaj.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:35.