| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Parodija s navijačima Dinama i Hajduka u Kultura i Zabava forumu; Nepoznati je autor napravio parodiju u kojoj sudjeluju navijači Dinama i Hajduka, a zahvaljujući još jednoj slabijoj sezoni Hajduka mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2
![]() | Parodija s navijačima Dinama i Hajduka Nepoznati je autor napravio parodiju u kojoj sudjeluju navijači Dinama i Hajduka, a zahvaljujući još jednoj slabijoj sezoni Hajduka možete pretpostaviti tko je izvukao deblji kraj. "Sigurno bi sad u ovoj formi pobjedili Real Madrid, Barcelonu i Man. Utd i osvojili Ligu prvaka" - izjavio je navijač Hajduka, nakon čega je voditelj 'prasnuo' u smijeh. Video: Parodija s navijačima Dinama i Hajduka - Zanimljivosti ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: sjeverozapadna Hrvatska Godina: 17
Poruka: 486
![]() | predobro... ![]()
__________________ ...zbog Dinama nek me pljuju,neka me i psuju i krv moju mogu piti,ali za Dinamo ja ću uvijek biti... ![]() ![]() ...pobjeći sad od svega želim da ovaj tren sa tobom dijelim... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dinamo, hajduk, parodija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:22.