Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Humor Raspravljate o temi Ples sa Žakom u Kultura i Zabava forumu; Jeste čuli jučer kaj je rekla Barbara Kolar: "A u finalu su predivna Lamija Alečković i NEZAOBILAZNI ŽAK Sjebala ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-06-07, 11:19   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Ples sa Žakom

Jeste čuli jučer kaj je rekla Barbara Kolar:
"A u finalu su predivna Lamija Alečković i NEZAOBILAZNI ŽAK
Sjebala ga slučajno žešće... ahaahhaha... Fakat je nezaobilazan...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 12:52   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-09-05
Poruka: 173
peugeot1 je zabranio reputaciju
Re: Ples sa Žakom

Star 04-06-07, 13:04   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Da, Kolarica se dosta opustila u zadnje vrijeme, baš ju pratim.
A za Žaka mi je baš žao jer, koliko god se i sam često šali na račun sebe, uvijek kad netko prvi spomene njegovu debljinu pred njim, čini mi se da mu je nelagodno i da ga smeta. Sjećam se kako je bio utučen kad su oni vicevi kolali. I kad je išao na operaciju...(ne baš uspješnu)
Smatram ga najtalentiranijim i općenito najpozitivnijim čovjekom na estradi pa mi ga je zato žao.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 13:07   #4 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

isto tako sam jedne godine gledao doru, pa kak nema izvođeča nego samo ime pjesme, i gledam popis pjesama i znam da je žak pjevo ali neznam koju pjesmu, i vidim pjesmu koju mislim da je pjevo ali nisam siguran, i onda sam bio siguran da ju ne pjeva Žak, pjesma se zvala "Ponesi me".
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 13:12   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,805
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Da, Kolarica se dosta opustila u zadnje vrijeme, baš ju pratim.
A za Žaka mi je baš žao jer, koliko god se i sam često šali na račun sebe, uvijek kad netko prvi spomene njegovu debljinu pred njim, čini mi se da mu je nelagodno i da ga smeta. Sjećam se kako je bio utučen kad su oni vicevi kolali. I kad je išao na operaciju...(ne baš uspješnu)
Smatram ga najtalentiranijim i općenito najpozitivnijim čovjekom na estradi pa mi ga je zato žao.

Ja ga znam osobno, jer mi je bratić pa ću malo komentirati na njegovim mišljenjima. Na početku su te šale bile sasvim smješne, nije bilo prostih.
Na početku kad su prvi put objavljene on se sam smijao njima. Ne smeta ga toliko koliko vi mislite, ali kada su nastavili počeli su ići u krivom smjeru.
pa se možda onda tako činilo. on je jako dobar i pošten. Ima lijep glas, ali treba imati odgovarajuću pjesmu. Da su mu šale smetale, nebi ih stavio na svoju web stranicu. Stoga malo razmislite o logici prije nešto izvalite.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 13:19   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Nezaobilazan,a luda je ta Barbara!
Nekad ga i ja žalim,al onda si razmislim i prestanem ga žalit!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 13:22   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

To ti je isto kao kad je Kirin izjavio da uživa u tome što ga ismijavaju i da se sam sebi smije a u svakoj naknadnoj izjavi je bilo očigledno da puca po šavovima i da bi se najradije razračunao sa svima koji ga zezaju.
Dobro, Žak je malo normalniji primjer osobe.
Ali uvjerena sam da mu to nije nimalo ugodno, nikome ne bi bilo, pogotovo kad ima glas o kojem bi se trebalo pričati i pričati.
Ti bi isto mogla, osim logike, uvažiti malo i psihologiju kad razmišljaš o tuđim postupcima.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 13:38   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,897
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Meni nije bratić, a svejedno mi je i drag i simpatičan i mislim da dobro pjeva iako mi se više sviđaju druge vrste glazbe.

I jako dobro radi svoj posao.

Drag mi je baš zato što se zna našaliti i na svoj račun tj. što prihvaća viceve o sebi na normalan način. Svjestan je da je javna osoba i da je podložan sudu javnosti, a ljudi znaju često biti zlobni.
I mediji to podržavaju da bi imali materijala za pisanje.
Žak je mlad i uspješan pa su mnogi zavidni. Neka on samo nastavi ovako raditi i neka misli na svoje zdravlje.

Psi laju - karavane prolaze!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 15:32   #9 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Meni je njega zao i svi ti glupi vicevi...
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 15:39   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,660
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Meni ga nije žao jer je uspješan mladi čovjek koji ima sretnu obitelj i zdravo dijete......nevjerojatno dobar glas.......a to što je debel???? Njegova krivnja
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ples, zakom

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114