| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Policajac "radoholičar" u Kultura i Zabava forumu; Aahahah, baš sam sada naletio na ovu sliku Jebeno za nevjerovat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06 Lokacija: Kentučki
Poruka: 117
![]() | Re: Policajac "radoholičar" Nije to bez vraga! Moja sestrična radi na internoj, općoj intenzivnoj i hitna joj je sa svetišta u Aljmašu dovezla babu sa 2.3 promila alkohola u krvi i litrom rakije u torbi ![]()
__________________ Ako ne možete da živite jedno bez drugog, vjenčajte se pa ćete moći. ![]() Link na blog sam morao obrisati. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Policajac "radoholičar" Od mog tate tetka (70 g.) je pala sa bicikla, došla je hitna i odvezla je u bolnicu...to je prijavljeno pod prometnom nesrećom, te je došla policija i testirala tetku na alkohol Sprdamo se i dan danas s njom kako se naroljala pa pala s bicikla, a ona šizi jer to naravno nije istina ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Policajac "radoholičar" Vidio sam to negdje vec prije... te stare su najopasnije, malo drmnu mirogojčeka prije nego odu na plac da se mogu u tramvaj ugurati ! ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Policajac "radoholičar" A gledaj, meni nije smijesno to što je baka podvrgnuta alko testom, već ovaj policajac što izvodi scenu i troši vrijeme na to. Ako će se sudarit negdje onda će se sudarit jebiga, što će je za udrit po slaboj penziji? |
| | |
![]() |
| Tagovi: policajac, quotradoholicarquot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:31.