| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Policijo oprosti mi u Kultura i Zabava forumu; Novi narodnjački hit A možda i pomogne ako je pustite kad vas policija zaustavi pa vam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | Policijo oprosti mi Novi narodnjački hit ![]() A možda i pomogne ako je pustite kad vas policija zaustavi pa vam smanje kaznu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Policijo oprosti mi A možda dobiješ i pendrekom ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: Policijo oprosti mi Spot je koštao 5 maraka ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Policijo oprosti mi i to su potrošili na košulje ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Policijo oprosti mi Hahahaha preludo, malog su napili prije snimanja zbog vjerodostojnosti spota... a tek brko ![]() jel zna netko kad dolaze u pashu ?
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
![]() |
| Tagovi: oprosti, policijo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:59.