| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi poslije tuluma u Kultura i Zabava forumu; Od vas mi se diže kosa na glavi. Pa vi niste normalni.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| Administrator | Re: poslije tuluma matilda, ako ga pustiš mna maturalac vjeruj mi da ćeš se napušiti ko stoka, da će biti 7 dana pijan, i čak ako ti je sin najbolji i nikada ne bi alkohol probao , na maturalcu će se ubiti od alkohola, pa najveći štreberi nikad alkohol nisu pili iz mog razreda pa na maturalcu poludili svi |
| | |
| | #60 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: poslije tuluma Pa da, tako je. Ekskurzija ("maturalac") i služi da se takve stvari (i još neke - he he he he he...) naprave po prvi put i u slobodnijem okruženju - strana zemlja, nitko te ne zna, okružen su vršnjacima i ekipom iz razreda... Dakle, alkohol u abnormalnim količinama, droge isto tako, ovisi koje su dostupne - u mene je bilo isključivo poljoprivrednih proizvoda jer ove tabletice tada još nisu bile u điru... Ja sam najveći dio ekskurzije bio totalno sašiven, otrijenzio sam se tek u busu na povratku doma, i to zato što je nestalo vina pa nisam imao šta pit. Dvojica iz moje ekipe morala su ić na hitnu na ispumpavanje. Mi smo čak opili i razrednicu pa je kasnije, kad smo se vratili u Split, tražila od ravnateljice da nam više ne bude razrednica jer joj je bilo neugodno ispred roditelja. Mislim da je to neizostavno iskustvo i dio tradicije u svakoj srednjoj školi. Jebi ga, Matilda, to ćeš morat pregrmit i pustit malog na ekskurziju da se ispuca. |
| | |
![]() |
| Tagovi: poslije, tuluma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:35.