Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Humor Raspravljate o temi poslije tuluma u Kultura i Zabava forumu; Od vas mi se diže kosa na glavi. Pa vi niste normalni....

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-03-06, 00:08   #51 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA
Re: poslije tuluma

Od vas mi se diže kosa na glavi. Pa vi niste normalni.
MATILDA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-06, 03:47   #52 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: MATILDA
Od vas mi se diže kosa na glavi. Pa vi niste normalni.

napušio sam se i napio ko stoka, 7 dana nisam znao za sebe, kada sam došao doma u zagreb spavao sam 4 puna dana, stara zvala hitnu mislila da sam umro
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-06, 16:06   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

No comment.
MATILDA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-06, 18:22   #54 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

matilda, ako ga pustiš mna maturalac vjeruj mi da ćeš se napušiti ko stoka, da će biti 7 dana pijan, i čak ako ti je sin najbolji i nikada ne bi alkohol probao , na maturalcu će se ubiti od alkohola, pa najveći štreberi nikad alkohol nisu pili iz mog razreda pa na maturalcu poludili svi
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-06, 18:23   #55 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

To je živa istina....neke ljude na maturalcu jednostavno ne možeš prepoznati
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-06, 18:44   #56 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-09-05
Poruka: 57
ddddd je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: eowyn
To je živa istina....neke ljude na maturalcu jednostavno ne možeš prepoznati

neke ne mozes prepoznati, a neki su uvijek isti
ddddd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-06, 18:45   #57 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

e baš tako A u koje ti spadaš?
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-06, 18:47   #58 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,115
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Pa sta ima veze, ionako je to samo jedan dan/noc...
Momak ce se oporavit..
A hoce li, ili ne, steci neke nezdrave navike.... To ovisi o NJEMU...
Odgovori sa citatom
Star 05-03-06, 18:48   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 28
mmlina26 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmlina26

Slazem se sa svime ovime u vezi maturalca, pijan 7 dana ko majka
Odgovori sa citatom
Star 05-03-06, 18:51   #60 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa da, tako je. Ekskurzija ("maturalac") i služi da se takve stvari (i još neke - he he he he he...) naprave po prvi put i u slobodnijem okruženju - strana zemlja, nitko te ne zna, okružen su vršnjacima i ekipom iz razreda...

Dakle, alkohol u abnormalnim količinama, droge isto tako, ovisi koje su dostupne - u mene je bilo isključivo poljoprivrednih proizvoda jer ove tabletice tada još nisu bile u điru... Ja sam najveći dio ekskurzije bio totalno sašiven, otrijenzio sam se tek u busu na povratku doma, i to zato što je nestalo vina pa nisam imao šta pit. Dvojica iz moje ekipe morala su ić na hitnu na ispumpavanje. Mi smo čak opili i razrednicu pa je kasnije, kad smo se vratili u Split, tražila od ravnateljice da nam više ne bude razrednica jer joj je bilo neugodno ispred roditelja.

Mislim da je to neizostavno iskustvo i dio tradicije u svakoj srednjoj školi. Jebi ga, Matilda, to ćeš morat pregrmit i pustit malog na ekskurziju da se ispuca.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: poslije, tuluma

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114