| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Rakija i 3 pijane budale u Kultura i Zabava forumu; Evo... Gledajte što je voda dovukla na jutub.... Možda će vam se svidjeti... Moja dva prijatelja... Ovaj čelavi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Evo... Gledajte što je voda dovukla na jutub.... ![]() Možda će vam se svidjeti... Moja dva prijatelja... Ovaj čelavi je od naše forumašice mimy buraz, a ova ženska.... Pogodite tko... Uglavnom... Pijani da nemremo bolje biti, rakija barba Jure fiiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaa u tri palačinke... Rezultati rakije: Upozorenje: Stišajte zvučnike.... !
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Rakija i 3 pijane budale Koji ste šišmiši ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: Rakija i 3 pijane budale ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rakija i 3 pijane budale mala moja kada bi mi dala i ti bi se donatorom zvala jedan dva,op sa sa,evo ti ga na..! pusi kurac elektro monteru ![]() nezna se ko pije ko placa,ko jebeni blair witch ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: budale, dadyml, nazalost isto, pijani, rakija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:22.