| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Rječnik... u Kultura i Zabava forumu; Na engleskom... Momci iz kraja - Boys from the end Taman posla - Dark of the job Mjesna Zajednica - Meat community Stavili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Rječnik... Na engleskom... Momci iz kraja - Boys from the end Taman posla - Dark of the job Mjesna Zajednica - Meat community Stavili su mu lisice - They put him foxes Raskupusana Knjiga - Cabbaged book Puno sam se sekirao - I axed myself very much Kama sutra - Big knife tomorrow Računaj na mene - Calculate on me Radio Mileva - Worked Melissa Čekanje u redu za kruh - Waiting all right for bread Ko umije njemu dvije - Who washes, him two Ne lezi vraže - Don't lay devil Hej žica, žica, žica, drma mi se kabanica - Hey, wire, wire, wire, my raincoat is shaking Šta ima - What has Dva loša ubiše Miloša - Two bad Michel dead Kom obojci, kom opanci - To whom feet wrappers, to whom serbian peasant shoes Drage volje - Of dear will Ko te šljivi - Who plums you Ko te šiša - Who cuts your hair Zašto da ne - Why yes not Kako da ne - How yes not Na japanskom... Moj otac je u kupatilu - Tatami Setushira Mislim da mu se sviđaš - Chetekara Mislim da mu se jako sviđaš - Chetekara Samotako Molim vas, odbijte, ili ću morati da upotrebim fizićku silu - Begamore Tuchichute On voli šljivovicu - Piyeraki Yudo Yaya Vrijeme je da krenem - Odokuchi Lijepo što ste svratili - Idikuchi Odspavaj malo - Idikuchi Ubisowu Trenutno je zauzet - Ribukara On se sali s vama - Ate Zayebawa On ne moze da ostavi cigarete - Nasugushi Kokopushi Naši konkurenti su ozbiljni - Onitamo Yebukewu On ne predstavlja pretnju - Neka Migaduwa Mislim da smo se izgubili - Yao Kudasada Trebalo bi kupiti krumpir i mljeveno meso - Yedemi Semusaka Prijatno - Malodishi On je jako dobar muž - Agatura Doyaya On se toga plaši - Nemamuda Nju ne interesiraju muskari - Owariba Nechekara Gatara - Chiribuchi Riba On voli gledanje u karte - Ochegata On ne vjeruje u vradzbine - Nechegata Očuh - Mamukara Maceha - Mometati Pushikaru Svekrva - Wadidushu Homoseksualac - Kituima Kitupushi Lezbijka - Imapitsu Ocheribu Super mi je s njim - Tura Miduboko On je spavao sa njom - Natako Yenakitu Seks - Kita Upitsu Zelim seks (M) - Nakitu Minayashi Zelim seks (Z) - Udjimi Upitsu Analni seks - Kitakara Teudupe Oralni seks - Aypopu Shimikitu Na bosanskom Ananas - Mašala šišarka Betmen - Hairli šišmiš Balerina - Zvrk hanuma Semafor - Šeitan lampa Smrtovnica - Rahmetli poster Groblje - Rahmetluk parking Grejpfrut - Mašala limun Super baka - Šeitan nana Policajac - Pendrek efendija Specijalac - Mašala pendrek efendija Ekspres Restoran - Ašcinica na vrat na nos Picerija - Mindžin Han Košarkaš - Basket balija Košarkasko igralište - Basket avlija Peder - Šupak meraklija Tenk - Belaj bager Revolver - Bubanj kubura Humanitarna pomoć - Hair sevap Picajzla - Ašik baja Kinder jaje - Ašik mudo Kišni čovjek - Kijamet insan Veterinar - Hajvan hećim Pokretne stepenice - Samopičeći basamaci Na hrvatskom... Bicikl - Međunožno guralo sa dva napuhala Motocikl - Dvokotačno međunožno prdekalo sa dvostrukim guzoodmaralom Bilijar - Zelenočohano četveronožno štapitalo Kravata - Okolovratni dopupnik Remen - Okolotrbušni pantalodržac Šah - Mozgodrkajuće rukoticalo Sintsajzer - Milozvučno prostodirkalo Kočijaš - Visokosjedeći konju u guzicu gledajući gospodin Svinja - Četvoronožno blatobrčkalo Ovca - Četveronožno runjavo travopojedalo Čobanin - Nadzornik četveronožnih runjavih travopojedala Kaubojke - Westernice Usidjelica - Mukotrpna kurcočekalica Telefon - Brzoglas Oluk - Okolokućno vodopišalo Direktor - Nalogodavni bezosjećajnik Generalni direktor - Stožerni nalogodavni bezosjećajnik Helikopter - Zrakomlat Na mađarskom... Ivo Lola Ribar - Ištvan Bećar Pecaroš Pas - Lajoš Policijska stanica - Pendrek varoš Pčela - Beremed Trut - Jebe ne bere med Silovanje - Jebeš ne pitaš Na španjolsom Mini suknja - Domindžos Abortus - Adios embrios ![]() ![]() Na makedonskom... Puška - Puškata Mitraljez - Puškatatatatatatatata Šok soba - Sobata na kukulele Porodilište - Sobata na kurčeva rabota Oluk - Okokućnoto popiškalo Grupni seks - Mamos i tatos s komšiluk na patos Kola hitne pomoći - Vozilo na tinu ninu Bestrzajni top - Topče ni da mrdne Pjeva momče na prozoru - Poje bate na pendžerot Abortus - Sabotažata na kurčeva rabota Bal Vampira - Žurkata na akrepi Jednooki Džek - Đoko bez oko ________________________________________ ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rječnik... ahhaaa opanci - serbian pesant shoes ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rječnik... ..............negdje sam čula i ovu izvedenicu............ .................posmrtnica - obavijest o odapnuću.............. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: rjecnik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:10.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!