| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Romeo i Julija na bosanski nacin u Croportal.net forumu; Romeo i Julija na bosanski nacin >(Zavjesa se dize, radnja fabule negdje oko Bosanske Dubice) > >ROMEO : (polupijan ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 130
![]() ![]() | Romeo i Julija na bosanski nacin Romeo i Julija na bosanski nacin >(Zavjesa se dize, radnja fabule negdje oko Bosanske Dubice) > >ROMEO : (polupijan ispod njenog prozora) Hajd' bona silazi, ne pravi se >luda! >JULIJA: (pospana, bezvoljna, nikakva) >Ako ti moj stari sidje ostaces bez muda >ROMEO: Nesto mi se, o prohtjelo bas >ove prekrasne noci da mi je das >JULIJA: Tvoj mac bih zarko osjetiti htjela al' veceras oca m' ne bih >smjela. >ROMEO: Skraticu za glavu svakog' nek se zna ko te bude im'o prije nego >ja. >JULIJA : Romeo, Romeo daj jednom shvati >samo sam je tebi spremna dati >ROMEO: Dobro, da ne bih mor'o tudje glave sjec' >ovog puta vjerovacu ti na rijec >JULIJA: Hajd' sad kuci jebo ti sve >joj vid' kolko je sati! Hajd' cuvaj se! >ROMEO: De barem tol'ko se odvazi >pa mi je na minut pokazi! >JULIJA: (taman krenu da skine gace) >Joj bjezi eto mi cace. >OTAC JULIJIN: Uhljupe jedan opet si dos'o kako si samo kroz mine >pros'o?! >ROMEO: Nemojte cika Mato >Julija je moje zlato. >JULIJA ocu) Ma ja ga uopste ne znam >nisam ga zvala, dos'o je sam. >ROMEO:M'rsss ne lazi kujo mala! >Znam ja sve kome si dala. >JULIJIN OTAC: Odlazi odavde bijedni psu >dok nisi pao mrtav tu! >JULIJA: Ma ti si Romeo u seksu amater. >Udri ga babo jebes mu mater! >ROMEO: (dade se u panican bijeg >brzo k'o metak pobjeze uz brijeg) >JULIJA (prasnu u smijeh): A vid mangupa al' bjezi a htio bi kraj mene da >lezi. >JULIJIN OTAC: Babo ce tebi momka da nadje a ovoga ce uhljupa neko zlo >da snadje. >ROMEO (vice s brijega): E mangupe, dodji u carsiju ako smijes da vidim >jesi l' spreman da se bijes. >JULIJA: (cerekajuci se): Romeo, Romeo odjebi ba ako nastavis tako ranicu >se ja. >JULIJIN OTAC: Idi kuci bolan Romeo >dok nisam s tobom asfalt pomeo. >ROMEO: Ako zovnem Hamleta mog jarana >neces izac' iz bolnice mjesec dana. >JULIJA: E dobar ti jaran, dobro ga znam >neki dan je trazio da mu je dam. >ROMEO: Opet lazes, on Ofeliju voli >sta ima tebe za sex da moli. >JULIJIN OTAC: (Ode u kucu, vode da pije) >JULIJA: ( K'o fol ozbiljna a u sebi se smije.) >ROMEO: Odoh sada kuci ko te jebe >idem da nadjem trebu za sebe. >JULIJA: Nemoj bolan Romeo strpi se do jutra ako ne dobijem, dacu ti >sjutra. >ROMEO: Ma daji kome hoces sad mi je svejedno ne zelim vise da zivim >ovako bijedno. >JULIJA: Ma steta da nestane taki sevac. >Ne zelis valjda da umres k'o djevac ? >(Zadize majicu pokaza mu grudi >u Romeu poce zelja da se budi) >ROMEO: (sav ushicen) O Julija oko moje crno ma neka me pogodi puscano >zrno. >Eto me k tebi, nemogu vise >iako znam da crno mi se pise. >JULIJA: Dodji dodji, dilbere moj >da vidim taj buzdovan tvoj. >ROMEO: (Trci, sa sebe odjecu skida >draganu svoju ne gubi iz vida) >(Ulazi kroz prozor, na trosjed sjeda) >JULIJA: Pozuri dok babo utakmicu gleda! >ROMEO: Hajde,hajde, brze se skidaj! >Ako naidje ti vikni "Kidaj!" >JULIJA: (Dohvati nekakvu polupraznu bocu vise i ne razmisljajuci o svome >ocu) Hajd' da popijemo pa sta god da je cula sam da onda duze traje. >ROMEO: Ne trazi case >picemo iz flase. >JULIJA: Hajd' ja cu prva prince moj. >Uh mashalla, mashalla kol'ki je taj tvoj! >ROMEO: (Uze iz Julijinih ruku flasu) >Hajd' da pijemo za ljubav nasu. >Ispraznise bocu za par minuta >Julija postade k'o nesto ljuta. >JULIJA: Znas da moje srce tebe voli >al' sad me nesto poce stomak da boli. >ROMEO: A joj meni djevojko bludna >neces valjda reci da si trudna! >JULIJA: Marss, gluho bilo, stoko jedna >tvoja su nagadjanja tako bijedna. >ROMEO: (Odjednom pade na tlo) >uh jebote, sta sam ovo popio!? >JULIJA: "Otrov za pacove" evo bas citam >nisam prije stigla starog da pitam >ROMEO: O Julija, Julija ti nas sjeba. >E Romeo ludi tako ti i treba. >JULIJA: Izvini Romeo mislila sam da je vino bas mi je izgledalo onako >fino. >ROMEO: (Faca mu je totalno bijesna) >Sad ce ti "mala" ostat tijesna. >JULIJA: Ti umires ne saznavsi sta prava je ljepota ne "umoci" nista za >svoga zivota. >ROMEO: (dopuza do Julije blize) >Na tebe ce vjecno da mi se dize. >To izusti >i dusicu pusti >a samo je htjeo >da joj ga spusti. >JULIJA: (nestaje joj iz ociju plamen) >Kakva steta, a tvrd mu je k'o kamen. >(Zatvara oci posljednji put) >Znam babo ce biti na mene ljut. >----------------------- >(spustanje zavese, Dubica pljesce) ![]()
__________________ ™˙·٠•●_sexy_●•٠·˙™ |
| |
| Tagovi: bosanski, julija, nacin, romeo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:12.