| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Sandra Dabo izvodi striptiz u Kultura i Zabava forumu; ja volim sandru dabo. najbolje mi je kada ona pozdravlja svoje obozavatelje. mmmm ajmo triput hura za sandru dabo: pipip:... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 752
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sandra Dabo izvodi striptiz ja volim sandru dabo. najbolje mi je kada ona pozdravlja svoje obozavatelje. mmmm ajmo triput hura za sandru dabo: pipip:
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Sandra Dabo izvodi striptiz jao...jucer sam ju sreo na korzu....strasno...ponasa se kao neka primadona...uzas...al sto je je,njoj je strava u glavi ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Veteran | Re: sandra dabo,kraljica novalje Premješteno u humor u već postojeću temu
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: sandra dabo, striptiz |
« be happy
|
Lana - Odlazis »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:19.

premjestite to na humor