Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Humor Raspravljate o temi Sandra Dabo izvodi striptiz u Kultura i Zabava forumu; znam o kome je rijec..je mu nadimak sa g...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 01:33   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar
Re: Sandra Dabo izvodi striptiz

znam o kome je rijec..je mu nadimak sa g
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 02:46   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

o da
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 20:56   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

heheheheheeheheh
ma neeeeeee
sta je to istina
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 00:44   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

koliko sam cula je. rekla mi je jedna zenska sto je radila dole. bili su dobri prijatelji
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 21:50   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

sou program
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 02:33   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Dodane Slike
Tip Fajla: jpg aaa.JPG (36.4 KB, 40 pogleda)
Tip Fajla: jpg aaaa.JPG (42.7 KB, 55 pogleda)
Tip Fajla: jpg ajmeeeee.JPG (43.4 KB, 72 pogleda)
Tip Fajla: jpg sandra.JPG (42.4 KB, 60 pogleda)
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 02:45   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,794
Skunk je zabranio reputaciju

A bas sam htjel ic nesto pojest,nekako sam izgubil apetit nakon ovih slika.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 14:06   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,794
Skunk je zabranio reputaciju

Lokalna zvijezda otoka Paga, samozvana „kraljica Novalje“, ogorčena što Vlatka Pokos pjeva na najrazvijakinoj plaži, a njoj to vlasnici kluba Papaya ne dozvoljavaju, govori o sebi i svom novom albumu „Afrika“.

„Zašto Vlatka Pokos može pjevati u Papayji na Zrću, a meni ne dopuštaju? Da tamo održim jedan koncert zaradila bih 50.000 kuna, novac koji mi treba za snimanje spota „Afrika“ koja će biti na mom novom CD-u. Kraljica sam Novalje, no za mene nema mjesta na najpoznatijoj novaljskoj i hrvatskoj plaži , a Vlatku Pokos koju suprug Josip Radeljak Dikan izbaci na ulicu, Novalja spašava,“ ogorčeno je za Arenu izjavila Sandra Dabo, Novaljka s otoka Paga koju je javnost upoznala prije nekoliko godina kao sudionicu u Music talent showu Nove TV „Sredila joj je taj nastup Snježana Mehun, a meni nema tko. Iako sam jednom već pjevala u Papayi, više me ne žele. Mogu napuniti diskoteku, gdje god pjevam napravim feštu, traži se karta više. O Vlatki Pokos ne mislim ništa dobro, lako je probIti se kad ti drugi plaća albume, televizijske nastupe..Te naše, tobože, velike zvijezde kao da su odradile 50 milijuna koncerata i imaju isto toliko obožavatelja. Kad vidim koliko su prepotentne, kažem sebi: zašto bi bile bolje i ljepše od mene? Spavaju sa 70-godišnjim starcima, njihove pjesme sluša nekoliko ljudi i misle da je to uspjeh.“
Novaljka se za sada mora zadovoljiti pjevanjem po disko klubovima Kvarnera, no ima i drugih angažmana. Naime, na Kanalu RI čita vremensku prognozu, a odnedavno ju je angažirao i Željko Malnar za svoj „Nightmare Show“. Do sada je snimila jedan CD „Kraljica Novalje“ u kojoj se proglasila ljepšom od Severine, a sljedeći hit „Afrika“ trebao bi joj, nada se, donijeti zasluženu slavu.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 14:21   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,093
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Skunk Pogledaj Poruke
„Zašto Vlatka Pokos može pjevati u Papayji na Zrću, a meni ne dopuštaju? Kraljica sam Novalje, no za mene nema mjesta na najpoznatijoj novaljskoj i hrvatskoj plaži , a Vlatku Pokos koju suprug Josip Radeljak Dikan izbaci na ulicu, Novalja spašava,“
Da, mislim stvarno, kako mogu biti takvi? Baš su odvratni....

Citat:
Da tamo održim jedan koncert zaradila bih 50.000 kuna.
Mogu napuniti diskoteku, gdje god pjevam napravim feštu, traži se karta više.
Ljudi još ne znaju da je ona ženska verzija Micka Jaggera

Citat:
Iako sam jednom već pjevala u Papayi, više me ne žele.
Zašto mi to nije čudno? Uostalom, laže, pjevala je 3 puta... Prvi put, zadnji put i jedini put

Citat:
„Sredila joj je taj nastup Snježana Mehun, a meni nema tko. O Vlatki Pokos ne mislim ništa dobro, lako je probIti se kad ti drugi plaća albume, televizijske nastupe..Te naše, tobože, velike zvijezde kao da su odradile 50 milijuna koncerata i imaju isto toliko obožavatelja. Kad vidim koliko su prepotentne, kažem sebi: zašto bi bile bolje i ljepše od mene? Spavaju sa 70-godišnjim starcima, njihove pjesme sluša nekoliko ljudi i misle da je to uspjeh.“
Zanimljivo, čekamo Vlatkicu da dođe da se potuku u blatu....

Citat:
Novaljka se za sada mora zadovoljiti pjevanjem po disko klubovima Kvarnera, no ima i drugih angažmana. Naime, na Kanalu RI čita vremensku prognozu, a odnedavno ju je angažirao i Željko Malnar za svoj „Nightmare Show“. Do sada je snimila jedan CD „Kraljica Novalje“ u kojoj se proglasila ljepšom od Severine, a sljedeći hit „Afrika“ trebao bi joj, nada se, donijeti zasluženu slavu
Koja impresivna karijera....
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 17:08   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

zakooonnn skunk.......llllooolllll na kubu
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sandra dabo, striptiz

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114