| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Sandra Dabo izvodi striptiz u Kultura i Zabava forumu; znam o kome je rijec..je mu nadimak sa g... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sandra Dabo izvodi striptiz koliko sam cula je. rekla mi je jedna zenska sto je radila dole. bili su dobri prijatelji
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,794
![]() | Re: Sandra Dabo izvodi striptiz Lokalna zvijezda otoka Paga, samozvana „kraljica Novalje“, ogorčena što Vlatka Pokos pjeva na najrazvijakinoj plaži, a njoj to vlasnici kluba Papaya ne dozvoljavaju, govori o sebi i svom novom albumu „Afrika“.„Zašto Vlatka Pokos može pjevati u Papayji na Zrću, a meni ne dopuštaju? Da tamo održim jedan koncert zaradila bih 50.000 kuna, novac koji mi treba za snimanje spota „Afrika“ koja će biti na mom novom CD-u. Kraljica sam Novalje, no za mene nema mjesta na najpoznatijoj novaljskoj i hrvatskoj plaži , a Vlatku Pokos koju suprug Josip Radeljak Dikan izbaci na ulicu, Novalja spašava,“ ogorčeno je za Arenu izjavila Sandra Dabo, Novaljka s otoka Paga koju je javnost upoznala prije nekoliko godina kao sudionicu u Music talent showu Nove TV „Sredila joj je taj nastup Snježana Mehun, a meni nema tko. Iako sam jednom već pjevala u Papayi, više me ne žele. Mogu napuniti diskoteku, gdje god pjevam napravim feštu, traži se karta više. O Vlatki Pokos ne mislim ništa dobro, lako je probIti se kad ti drugi plaća albume, televizijske nastupe..Te naše, tobože, velike zvijezde kao da su odradile 50 milijuna koncerata i imaju isto toliko obožavatelja. Kad vidim koliko su prepotentne, kažem sebi: zašto bi bile bolje i ljepše od mene? Spavaju sa 70-godišnjim starcima, njihove pjesme sluša nekoliko ljudi i misle da je to uspjeh.“ Novaljka se za sada mora zadovoljiti pjevanjem po disko klubovima Kvarnera, no ima i drugih angažmana. Naime, na Kanalu RI čita vremensku prognozu, a odnedavno ju je angažirao i Željko Malnar za svoj „Nightmare Show“. Do sada je snimila jedan CD „Kraljica Novalje“ u kojoj se proglasila ljepšom od Severine, a sljedeći hit „Afrika“ trebao bi joj, nada se, donijeti zasluženu slavu. ![]() |
| | |
| | #39 (permalink) | ||||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sandra Dabo izvodi striptiz Citat:
![]() Citat:
Zašto mi to nije čudno? Uostalom, laže, pjevala je 3 puta... Prvi put, zadnji put i jedini put Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | ||||
| | |
![]() |
| Tagovi: sandra dabo, striptiz |
« be happy
|
Lana - Odlazis »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:08.