Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

sedam vrsta sexa

Raspravljate o temi sedam vrsta sexa u Humor forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Nedavno vršena istraživanja nam govore, da postoji 7 vrsta seksa. Prva vrsta je tzv Štrumpf seks. Ova vrsta seksa se ...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

sedam vrsta sexa

Nedavno vršena istraživanja nam govore, da postoji 7 vrsta seksa. Prva vrsta je tzv Štrumpf seks. Ova vrsta seksa se uglavnom upražnjava kada tek upoznaš nekoga, pa se seksate dok oboje ne poplavite.

Druga vrsta je tzv Kuhinjski seks.
    Ovo se dešava kada ste ti i partner tek nedugo zajedno, pa ste oboje toliko napaljeni da se ševite bilo kad i bilo gdje, pa čak i na kuhinjskom stolu.

Treća vrsta je tzv Krevetni seks.
    Sa partnerom si već poduže vremena. Seks postaje toliko rutinski da se uglavnom svodi na krevet u spavaćoj sobi.

Četvrta vrsta je tzv Hodnički seks.
    Predugo si sa partnerom. Susrećete se uglavnom na hodniku, i hladno dobacite jedno drugom "Jebi se!"

Peta vrsta je tzv Ćorak seks.
    To znači: dobiješ Ćorak ujutro, Ćorak u podne i Ćorak za večeru. Veoma popularan oblik.

Šesta vrsta je tzv Sudnički seks
    Dešava se kad više ne možeš podnijeti svoju ženu. Ona te tuži sudu, pa te pred cijelim sudom i porotom dobro izjebe.

I na kraju Sedma vrsta je Penzionerski seks
    Svaki mjesec dobiješ pomalo, ali nedovoljno da uživaš u njoj.

Molim vas nemojte mi slati privatne poruke sa objašnjenjem u kojoj fazi se vi sada nalazite!
    Neko to od gore vidi sve...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mentol
    Datum registracije
    09-02-08
    Starost
    30
    Poruka
    2,145
    Liked
    2 times

Re: sedam vrsta sexa

zaboravila si Proizvođački seks
    To kad si sam pa ima puno ručnog rada.
    mudra izreka

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika žena mačka
    Datum registracije
    19-01-09
    Starost
    25
    Poruka
    2,714
    Liked
    20 times

joj mentol kralj si
    Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Nije proizvođački nego manufakturni...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Lajkaj nas na Facebooku