| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Skrivena Kamera u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Juka11 da su meni to uradili ja bi ih vodio na pivu nebi radio idiota od sebe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žena proživjela šokove zbog skrivene kamere Citat:
Tko su oni da to njoj rade? I da, da meni to netko napravi, ne bi mi bilo bas svejedno. Jos nakon toliko zivciranja, straha i plakanja da saznam da je sve to bila zajebancija i da su cijelo vrijeme radili budalu od mene? To jednostavno nije nacin za zajebavanje. Nadam se da ih je tuzila i uzela im sve sto imaju. Budale. Ovim postom si samo potvrdio ono zbog cega sam ti dala rep -.. Dala bi ti ponovno da mogu.
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #152 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,021
![]() | Re: Žena proživjela šokove zbog skrivene kamere Citat:
Nisi ti bas sav svoj ![]() Dobro da su je jednom zajebali al vise puta glupost. Zadnji Uredio korisnik62 : 18-07-08 u 14:43. | |
| | |
| | #153 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Žena proživjela šokove zbog skrivene kamere Citat:
![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #154 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Žena proživjela šokove zbog skrivene kamere Citat:
![]()
__________________ zajebancija osnovni preduvjet dobrog života | |
| | |
![]() |
| Tagovi: japanci, ludi japanci, prank shows, skrivena kamera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |