| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi što ste uvijek htjeli napisati na ispitu ali niste mogli u Kultura i Zabava forumu; neki biseri sa ispita... ovaj sa slonom me dotuka... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: što ste uvijek htjeli napisati na ispitu ali niste mogli Meni ono vješalo na korjenu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što ste uvijek htjeli napisati na ispitu ali niste mogli i meni isto ![]() jednom sam ja u srednjoj školi umjesto svog imena i prezimena napisao Slobodan Prijevoz. ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: što ste uvijek htjeli napisati na ispitu ali niste mogli I Slobodane, jesi dobio ocjenu? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što ste uvijek htjeli napisati na ispitu ali niste mogli naravno, pogodi koju ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što ste uvijek htjeli napisati na ispitu ali niste mogli Ja sam jednom rijesavao neki program u ASSAMBLERU i nisam stigao do kraja, napisao: Ovaj test je preopsiran, pa nema sanse da sve stignem, ali znam... ![]() Sa smajlijem, naravno, i frajer mi je dao sve bodove na zadatku ispod kojeg sam to napisao, ali su mi zato na drugom skinuli sve bodove, a drugi asistent koji je ispravljaozadatak poslje napisao: da nisi ovo zakomplicirao, sve bi stigao...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #10 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što ste uvijek htjeli napisati na ispitu ali niste mogli Moj frend je napisao u rubriku Ime i Prezime npr. Pero i Perić I čak nije ni skužio dok mu nisu rekli kaj će mu taj "i". Koja budala! |
| | |
![]() |
| Tagovi: matematika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:12.