| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Stupid video u Kultura i Zabava forumu; Našao sam divnih filmića na ovoj stranici, ali se ne smiju downloadati nego samo gledati. Par ima downloadanih, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 219
![]() | Stupid video Našao sam divnih filmića na ovoj stranici, ali se ne smiju downloadati nego samo gledati. Par ima downloadanih, a ne znam kako ih mogu staviti na forum. Link: www.stupidvideos.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 219
![]() | Re: Stupid video Nije fotomontaža, to su amerikanci, a oni su prirodno opaljeni (ludi) i uspiju doći na svakakve ideje. Pa njihova ideja je i onaj Jackass. To sam posudio u videoteci i umirao od smijeha. Dobar je i inaj lik koji na motoru uleti u kombi. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stupid video e jeste gorile, to je stari klip već i dokazano je da je teška montaža
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Tagovi: stupid |
« Ovo morate vidjeti
|
Boksač »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kiss dp-500 | Kristijan | Tehnoklik | 11 | 29-01-06 18:16 |
| avi. u 3gp. i izrezivanje video fajlova | Robert | Računala | 4 | 25-01-06 22:56 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| ImTOO 3GP Video Converter | Johnie-Bravo | Računala | 0 | 08-12-05 21:37 |
| yo mama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 30 | 05-03-05 00:08 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:00.

fotomontaza