| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Tko se najgore obukao u Kultura i Zabava forumu; na Dvornikove, Grubnića, Gojanicu...... Ali ima tu i nekih koji su lijepi.....npr. Lana Klingor i Ivana Balić... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se najgore obukao na Dvornikove, Grubnića, Gojanicu......Ali ima tu i nekih koji su lijepi.....npr. Lana Klingor i Ivana Balić
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio Nefertiti : 05-06-07 u 00:04. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se najgore obukao Antonija Blace, ova crvena vreca joj uopce ne stoji. I Dvornikovi, of kors. Indira je prejebeno obucena. Haljina joj je ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se najgore obukao E da i Indira je super.......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se najgore obukao Ela-ko snjeguljica s lošim smislom za modu! Dino-ko klaun,a žena mu ko vilenjak,slobodno ju pribilježite za novi nastavak gospodara prstenova! Badrička-nije loše obučena,al malo preuska haljina za njenu figuru! Indira dobro,al ovaj pederko kraj nje i nije neki dobar modni dodatak,bolje da je dovela pudlicu sa sobom! Guliano i njegova žena-jako ljepo! Seve- nije loše,ne sviđa mi se crna torbica uz to sve! Klingonka-malo prebapska haljina,al dobro se uklopila u ulogu(ko da je 10 godina ostarila u faci!) Najgora mi je ova bivša(il je još aktualna,nemam pojma) miss pigi,odvratna haljina,a ona je nabacila kila i to dosta! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! Zadnji Uredio Eleonora : 05-06-07 u 00:29. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko se najgore obukao Pa i maštovito i kreativno dijete od 7 godina bi ih bolje obuklo.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgore, obukao, tko |
« Three PS3s
|
Sooory, sooory »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:35.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!