| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Top lista najpitanja korisnika mobilnog providera u Crnoj Gori u Kultura i Zabava forumu; - Ja bih da uplatim roming, pa me interesuje za koliko se, otprilike, vremena on potrosi ? - Ja nisam placao racune, to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Top lista najpitanja korisnika mobilnog providera u Crnoj Gori - Ja bih da uplatim roming, pa me interesuje za koliko se, otprilike, vremena on potrosi ? - Ja nisam placao racune, to je tacno, i vi ste mi slali opomene - i to je tacno. Ali, ja sam se strasno uvrijedio kad ste mi iskljucili telefon!!! - Imamo prijatelje na Kosovo, oni imaju novi Alkatel francuski, koliko kosta 1 minut? - ALO, JESTE LI VI BESPLATAN BROJ, ILI ODMA' DA PREKINEM !? - Ja sam korisnik cijenjenog MoNeta, pa bi i moja zena da bude korisnik cijenjenog MoNeta posto se mi nikad nijesmo razdvajali, evo i grobnicu smo napravili zajedno... - Koliko kosta minut poruke? - Mozete li mi reci koliko je sati i koji je dan danas... popio sam neke tablete...pa ne znam... - Fali mi samo 2-3 feniga da posaljem poruku...vala bi mi mogli to toliko progledat kroz prste ... - Nisam zadovoljan vasim odgovorom! Dajte mi vaseg glavnog urednika! - Mozete li da mi pomozete, ne cuje se stiskanje po tipkama? - Dje treba da idem da uplatim poruku? - Ja sam bila blokirana, pa su me popravili, a sad opet ne mogu da saljem poruke... - Sta je ovo, ne mogu da saljem oporuke a stalno dosipam racun? - Ima li neka sifra da bi mi broj postao tajanstven? - Nama treba Milojkin broj, ako je u kompjuter... - Korisnik: Kol'ko kosta minut? Operater: Zavisi gdje zovete. Korisnik: A ne zovemo nidje, samo nas interesuje... - Imam pozijevanje sa ovog broja: 069 ..... Ko je to? - Kako mozemo da zovemo: mi njih, oni nas i oni njih??? - Korisnik: Ne zovem vas sa svog broja jer ne mogu da pozivam nikoga. Operater: Koji Vam je broj telefona? Korisnik: Nije bitno... - Korisnik: Sto ne mogu da saljem poruke??? Operater: Opterecenje na centrali, pokusajte kasnije. Korisnik: Ne mogu ni kasnije, pokusao sam! - Jesam li jos u funkciju??? - Mogu li da znam stanje za IDUCI mjesec ??? - Ja znam da otvorim pismene poruke, ali USMENE ne znam... - Ja sam kupio broj kod Micka... Moram li sad stalno bonove kod njega da kupujem, ili mogu i na ulicu??? - Mozes li mi reci stanje na racunu, ali polako, da me srce ne ufati? - Mogu li da provjerim koliki mi je? - Mozete li mi rec' kako se brisu brojevi iz imenika, e ce me jad nac' ako moja zena vidi koga sam zva'... - Korisnik: Dajte mi broj Marka Jankovica (*) Operater: Na to ime nema prijavljen broj Korisnik: A ima li na zenu mu, ne znam kako se zove, vidji tamo ako ti znas... - Iskljucite mi ovu sekretaricu, dosadna je a i neznam kako izgleda... - Ja sam dva vasa broja kupio unucima: da im nesto ostane od djeda! - Treba li da citam broj sa lijeva u desno? (kako unijeti broj sa MO bona) - Sedi mi pismo na ekran... - 'Oce li mi se zapalit' telefon, ako ga punim cijelu noc? - Mogu li da vas pitam za stanje moga druga, jer se on stidi? - Ne mogu primiti poruku! Telefon mi je na televiziji i on osjeca da ce mu doc', al' ju ne moze primit!
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Top lista najpitanja korisnika mobilnog providera u Crnoj Gori predobro ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnoj, gori, korisnika, lista, mobilnog, najpitanja, providera, top |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:40.

koje izjave!

--->