| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Trash pjesmice u Kultura i Zabava forumu; Ponukan dubokom raspravom s ekipom o kvaliteti tekstova Lijepe naše estrade odlučio sam otvoriti mjesto gdje se mogu isprdavati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Trash pjesmice Ponukan dubokom raspravom s ekipom o kvaliteti tekstova Lijepe naše estrade odlučio sam otvoriti mjesto gdje se mogu isprdavati svi naši tekstovi pjesama...... Ako ovo postoji, neka mi netko da link da navalim pisat..... Hm, da počnemo..... Raste trava zelena, zelena, zelena Ti si ljubav jedina, jedina, jedina. Ne zovi mala policajce Ne zovi mala 92 Kada noćas ispod majice Srce ti ukradem ja Ne zovi mala vatrogasce Ne zovi mala 93 Vatre što u meni gore Ugasit možeš samo ti moji prsti, pete, lete,lete,lete kad se tebe sjete da me podsjete, da digneš me do raja, sve do Himalaja gdje se nebo spaja s mojom ljubavi.. Pišite i vi, da dovršimo kolekciju..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trash pjesmice Sherry, sherry Sherry, sherry, a i sherry, give me, give me love sherry, sherry sherry, give me, give me love tonight Med i secer rani ovu vecer budi njezan poput barsuna slatkih zelja ja sam prepuna grudi zeljne dodira Rajsko voce mirise to mi radi, ti si mi najdrazi samo s tobom zelim probati samo tebe voljeti Sherry, sherry, tijelo mi treperi sherry, give me, give me love sherry, sherry, nocas me uberi sherry, give me, give me love tonight Hocu tebe, skini sve sa sebe skini sve, skini sve sa mene nikad nisam tako zeljela usne traze poljupce Metak Vec dugo zivim ja bez tvojih mirisa bez tvoga pogleda i sjaja ti u ocima pocinjem luditi sto moram cekati i dane brojati kad cu tebe ja vidjeti Kad ce taj petak da te opet vidim, vidim ja ti si ko metak kojeg strasno volim, volim ja Vrapci i komarci Sve se rodi u prirodi Kad se ljubiš nitko ne vidi... Hajdemo van, jedno ja znam, Ove noći neću dati da budes sam... Give me your heart, love me tonight, Neću dati da budeš sam... Vrapci, vrapci i komarci Lete, lete, lete, lete svud oko nas... Ljubimo se klize žmarci, Give me your love tonight... Imam opasne namjere, Tebi nije lako reći ne... Hajdemo van, jedno ja znam...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." Zadnji Uredio pajo-patakRi : 20-08-08 u 02:08. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Trash pjesmice ![]() ![]() Gas, gas Ej, što volim miris kamiona! Šoferskih gostiona, Hormona do plafona. Muškaraca tona Turbo je sezona! Ej, što volim miris od benzina Ej, magistrala Dalmatina. Hop, hop, malo, malo pa krivina. Ljulja se kabina, Turbo je mašina! Mali, mali, meni toga fali. Latinice, atmosferice. Mali, mali, meni toga fali. Gas do daske, bebice! Gas, gas... Gas, gas... Laj, la, la, la... Kelneri ko šećeri, A pjevaju šoferi: Nek se živi, Pa ko preživi! Šoferi, šoferi Ej, da vas je više! Volim, volim, volim... Volim kad na muško miriše! Gas, gas... Gas, gas... Ajde, ajde, nije to od vina. Ej, nije ni od serpentina Uhvatila me milina Šest mjeseci mi vrućina Turbo je godina! Ej, što volim miris kamiona! Šoferskih gostiona, Hormona do plafona. Muškaraca tona Turbo je sezona! Mali, mali, meni toga fali. Latinice, atmosferice. Mali, mali, meni toga fali. Gas do daske, bebice! Gas, gas... Gas, gas... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trash pjesmice Ja pijem čašu gorkih suza Za našu ljubav za našu sreću Ti nisi ubrala rosu s ruža Ti nisi htjela ljubav vječnu
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trash pjesmice Ovo se ne smije zaboravit..... ![]() Setamo gradom prljavi i bosi iscrpljuje nas tako tezak rad ruka u dzepu, tvrda sol u kosi kako je dosadan ovaj grad Sve mi je smijesno, usta su mi suha ogledala su prazna kao zrak dragi se stranci veselo smijese od njih more smrdi po kremama Ajde honey, please, please daj mi jedan dobar liz, liz nakon ovakvog dana bio bi red ma hajde kupi mi sladoled Bljuzgavi kafici uvijek mi se smuce kad ih cuva ljetna sminka sva samo zbog tebe opet mi je vruce ajde odvedi me negdje u hlad Setamo gradom prljavi i bosi iscrpljuje nas tako tezak rad ruka u dzepu, tvrda sol u kosi kako je dosadan ovaj grad
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.