Treći mi je najjači....![]()
Raspravljate o temi Tri antologijska gola u Humor forumu, dio Kultura i Zabava foruma; ...
PLAY HARD, PLAY SMART, PLAY TOGETHER, HAVE FUN
treći hahah![]()
![]()
![]()
iako su svi jaki,treci je prejak...![]()
![]()
![]()
golman ko da je izgubio dodir sa stvarnoscu![]()
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
Gazda, trebaš nam osigurati svakodnevno posebnu reputaciju za FBS-a, tzv. FBS repu jer ovako su ostali forumaši zakinuti (ili on sam, kao sad od mene).
Stvarno su antologijski golovi.
Davno jednom sam vidio kako Petar Borota s obranjenom loptom pod rukom odlazi u gol po kapu koja mu se pri intervenciji otkotrljala u mrežu. Tko zna postoji li to gdje?
Evo nađoh nabrzinu njegove gafove.
Legenda, golman s najviše gafova.
1. Utakmica reprezentacije s Rumunjskom.
Rumunji su izvodili korner i dok je Borota razmještao obranu (naravno gestikulirajući rukama i mašući) rumunjski igrač je zavrnuo loptu ravno u gol. Borota je i dalje razmještao obranu daljnje 2-3 sekunde.
2. Zvezda-Partizan.
Centaršut u šesnaest i Borota izlijeće i kupi loptu u skoku. Bila je i gužva u zraku. Nakon toga prilazi mu Šestić i kaže mu : spusti loptu kume sviran je faul nad tobom.
Blento od Borote ga posluša a Šele pospremi loptu s 5-6 metara u mrežu. Sudac naravno svira gol. Borota je poludio i lovio Šestića po terenu, ali su ga ipak suigrači uspjeli smiriti.
3. Chelsea
Borota čudesno brani penal, ali mu kačket pada preko gol crte, a onda šok. Borota se diže i ulazi u gol da pokupi kačket.
4. Chelsea
Borota ispucava loptu sa pet metara daleko u polje gostiju. Budući da je utakmica bila dosadna (odnosno njemu je bilo dosadno jer protivnici gotovo da nisu prelazili centar) Borota odlazi iza gola , okreće leđa igračima i flegma pije vodu, usput se zabavljajući sa publikom. A tada šok. Protivnički igrač sa centra upućuje dugu loptu ravno u gol.
Ovaj gaf je značio i kraj karijere Borote u Chelseau.
Inače kada je došao u Chelsea fascinirao je sve oko sebe, od trnera, igrača i publike. Proglašen je i za najboljeg igrača Chelsea 79 čini mi se.
Zadnji Uredio anthlon : 05-02-08 u 18:17
haha 3 najači![]()
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
dobra finta ovaj treći
a komentator u prvom: ronaldinho, watch and learn!![]()
treči je legendaran![]()
[sigpic][/sigpic]