| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi upozorenje svima koji zalaze u Mercator centar u Splitu u Kultura i Zabava forumu; ovo odlucih staviti pod humor...vi ocijenite zasto mozda nam damfisk moze vise reci o ovome Dragi prijatelji, Ovo pisem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | upozorenje svima koji zalaze u Mercator centar u Splitu ovo odlucih staviti pod humor...vi ocijenite zasto ![]() mozda nam damfisk moze vise reci o ovome ![]() Dragi prijatelji, Ovo pisem da vas upozorim na nesto sto mi se desilo i zato sto sam postao nevina zrtva prevare ispred supermarketa. Desilo se je ispred Merkator centra u Splitu a vrlo lako moze se desiti i vama. Evo kako to izgleda. Dvije zgodne tamnopute 18 - godisnjakinje prilaze do vasega auta upravo kad slazete namirnice, koje ste kupili, na pod ispred prednjeg sjedista i spremate se za odlazak iz centra. Jedna od njih pocne cistiti vjetrobransko staklo sa Windex-om za prozore, dok druga prilazi do vas i naginje se kroz prozor tako da joj grudi skoro ispadnu iz grudnjaka i kaze: >Zivio!< sa juznjackim naglaskom. Nemoguce je ne pogledati je! Kad im se uljudno zahvalis za ciscenje stakla i ponudis nesto za napitninu, kazu da im treba prijevoz do Sinja i ako ih mozes povesti. Ako pristanes, obe udju u auto i sjednu na zadnje sjediste. U toku voznje, odmah nakon sto izadjete na autoput, one se pocinju dirati, maziti i ljubiti a onda jedna preskoci na prednje sjediste i otkopca ti hlace, i, dok izvodi oralni seks, druga ti ukrade novcanik. Ja sam na taj nacin bio napadnut u utorak, srijedu, cetvrtak i petak,ali u subotu i nedelju nisam ih vise mogao naci. Budite oprezni!
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: upozorenje svima koji zalaze u Mercator centar u Splitu rep+ ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: upozorenje svima koji zalaze u Mercator centar u Splitu hehe, ako me pamćenje dobro služi ovo je staro "ko' Biblija" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: upozorenje svima koji zalaze u Mercator centar u Splitu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: centar, koji, mercator, splitu, svima, upozorenje, zalaze |
« Zujeći cucak
|
Fata »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.