| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Vlatka Pokos ili Photoshop? u Kultura i Zabava forumu; ,, našel sam na nekom sajtu ovu sliku ,, fake ili ne? ,, ja znam da je ,, LOL ,,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Vlatka Pokos ili Photoshop? ,, našel sam na nekom sajtu ovu sliku ,, fake ili ne? ,, ja znam da je ,, LOL ,, ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vlatka Pokos ili Photoshop? ,, a faca na ovoj slici je ko neka nacrtana ,,
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlatka Pokos ili Photoshop? ova fotošopirana zenska ima bolji body od vlatke ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: Vlatka Pokos ili Photoshop? Definitivno montaza!Hmm,dobra je!A Vlatka mi se ne svidja,sva je umjetna,od sisa pa nadalje,bez sminke bi je se uplasili,a nije ni nesto narocito pametna,a to me odbija! Najbolja je prirodna ljepota! Ljepota nije samo u fizickom izgledu,dolazi iznutra,ljepota je u sarmu,inteligenciji,ukupnom dojmu,a to Vlatkica nema! I vidi se da je zato nesigurna,jer je nezadovoljna svojim izgledom,a to se ne moze prikriti!![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dikan, fake, photoshop, pokos, vlatka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:56.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! 

)
,,

Definitivno montaza!Hmm,dobra je!A Vlatka mi se ne svidja,sva je umjetna,od sisa pa nadalje,bez sminke bi je se uplasili,a nije ni nesto narocito pametna,a to me odbija!
Ljepota nije samo u fizickom izgledu,dolazi iznutra,ljepota je u sarmu,inteligenciji,ukupnom dojmu,a to Vlatkica nema!