| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Vrijeme vaše smrti je... u Kultura i Zabava forumu; Na DeathClock-u možete vidjeti koliko vam je sekundi ostalo do vaše smrti... Ja imam: 1,157,190,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vrijeme vaše smrti je... Na DeathClock-u možete vidjeti koliko vam je sekundi ostalo do vaše smrti... Ja imam: 1,157,190,610 sec i svakim trenutkom sve manje... tik-tak |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vrijeme vaše smrti je... Dok se sjetim da jos malo vise od toga moram delati do penzije ... mam mi je muka ... mozda si se zeznul ... malo mi je to previse za cekati ... Moram se jos malo zdebljati i povecati dnevnu potrosnju cigareta .. pa mozda uspijem smanjit ..
__________________ *********************** ICQ#243-136-464 & GmailTalk ![]() * Be yourself no matter what they say ..* |
| | |
![]() |
| Tagovi: smrti, vas e, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:27.

omoc