| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Z.J. ŠALJIVE STVARI itd. u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan ??? 25 poruka i već ti odlučuješ e a ti dosad postavljas samo smijesne avatare od forumasa,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Z.J. ŠALJIVE STVARI itd. ![]() e a ti dosad postavljas samo smijesne avatare od forumasa,trebalo bi ubaciti i nesto ovako
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Z.J. ŠALJIVE STVARI itd.
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: Z.J. ŠALJIVE STVARI itd. Baš sam se dobro nasmijao ovim šaljivim strvarima ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
![]() |
| Tagovi: stvari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:09.

)