| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ajmo brojati unazad od 10.000 strikes again u Humor forumu; 4879 nikad nisam bia ovako kasno na forumu... full mi se spava al mi se ne da izac iz dekice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5122 (permalink) |
| charolastra | Re: Ajmo brojati unazad od 10.000 strikes again 4878 ajde ajde, crtić je odavno prošao ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5123 (permalink) |
| Sport | Re: Ajmo brojati unazad od 10.000 strikes again 4877 ![]() Three Rings for the Elven-kings under the sky, Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone, Nine for Mortal Men doomed to die, One for the Dark Lord on his dark throne In the Land of Mordor where the Shadows lie. One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie. ![]()
__________________ Take this life, i'm right here Stay a while and breathe me in |
| | |
| | #5124 (permalink) |
| charolastra | Re: Ajmo brojati unazad od 10.000 strikes again 4876 meni draža ona naša. al mi puno za pisati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5126 (permalink) |
| charolastra | Re: Ajmo brojati unazad od 10.000 strikes again 4875 Tri Prstena za prste Kraljeva vilin-vrste pod nebesima što sjaju, Sedam za vladare Patuljaka u dvoru njihovom kamnom, Devet za Smrtne Ljude koje smrt čeka na kraju, Jedan za Mračnog Gospodara na njegovom prijestolu tamnom U Zemlji Mordor gdje Sjenke traju. Jedan Prsten da svima gospodari, jedan za svima seže, Jedan Prsten da sve okupi i u tami ih sveže.
| | |
| | #5128 (permalink) |
| charolastra | Re: Ajmo brojati unazad od 10.000 strikes again 4873 ma cina je ko sveta voda ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:25.