Stranica 1 od 102 1234561151101 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 1016

Analiziraj člana prema avataru

Raspravljate o temi Analiziraj člana prema avataru u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; Dakle, potrudite se malo, nemojte samo pisati "zanimljiv, ekstra, dobar, duhovit" , nego se potrudite složiti koju rečenicu....

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Analiziraj člana prema avataru

Dakle, potrudite se malo, nemojte samo pisati "zanimljiv, ekstra, dobar, duhovit" , nego se potrudite složiti koju rečenicu.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Petras
    Datum registracije
    06-11-07
    Poruka
    748
    Liked
    2 times

Re: Analiziraj člana prema avataru

bravo tendre...evo ja cu tebe prvu kao i u onom postu

Simpaticna ,tiha i povucena djevojka na prvi pogled....volis slobodno vrijeme provodit na kavi,u prirodi ili slasticarni...ne bavis se nikakvim sportom...od glazbe najvjerojatnije slusas komercijalu ili domace....Jesam li ista pogodio?
    Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...

Mala ,grda si ko porez

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Kavu ne pijem, i radije vrijeme provodim drugačije . Slušam i domaću i komercijalu, ali i svašta drugo . Sport? Ako ne računaš teretanu, onda se ne bavim, osim povremeno klizanjem i badmintonom. Ovo mi se sviđa- tiha i povučena na prvi pogled

Da ja probam tebe?

Odlučan i pomalo zagonetan tip koji zna što želi, i drži se svojih odluka. Voli izgledati dobro, pazi na sebe, i na ono što nosi. Ljudi bi te opisali kao cool lika koji se puno ne živcira.
    Zadnji Uredio tendre poison : 02-11-09 u 16:11
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Datum registracije
    06-11-07
    Poruka
    748
    Liked
    2 times

bar sam nesto pogodio
    Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...

Mala ,grda si ko porez

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

A ja ?

Datum registracije
    06-11-07
    Poruka
    748
    Liked
    2 times

jakooo blizu...moram priznat...analizirala si me ko dr. Phil

Mala ,grda si ko porez

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Ovoj osobi je veoma bitna estetika i drži do toga da i ona sama lepo izgleda ali i to da pokaže ljudima.
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

iz tvog avatara zakljucujem da si osoba koja se ne skriva iza nikakvih slicica, iako se na prvi pogled to moze zakljuciti. iako si cesto u drustvu, tipican si vuk samotnjak koji ne bi mogao opstati u ovom okrutnom svijetu bez svoje dnevne doze samoce, kave s hladnim mlijekom i vijesti iz zemlje i inozemstva. Otvorena si za sve ljude i nikada ti nije bio problem pomoci nekome, bilo to nekim cinom ili pak samo savjetom. znas zadrzati za sebe ono sto te najvise tisti i to te ponekad progoni, iako to nije tako lose. i jos, mislim da te nesto boli u predjelu kuka, morala bi se cuvati ili posjetiti doktora da ne zavrsis ko elizabeth taylor.

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Citat Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
    iz tvog avatara zakljucujem da si osoba koja se ne skriva iza nikakvih slicica, iako se na prvi pogled to moze zakljuciti. iako si cesto u drustvu, tipican si vuk samotnjak koji ne bi mogao opstati u ovom okrutnom svijetu bez svoje dnevne doze samoce, kave s hladnim mlijekom i vijesti iz zemlje i inozemstva. Otvorena si za sve ljude i nikada ti nije bio problem pomoci nekome, bilo to nekim cinom ili pak samo savjetom. znas zadrzati za sebe ono sto te najvise tisti i to te ponekad progoni, iako to nije tako lose. i jos, mislim da te nesto boli u predjelu kuka, morala bi se cuvati ili posjetiti doktora da ne zavrsis ko elizabeth taylor.

Hahahhaahh, nešto si pogodio, verovatno si gledao u kuglu ali ovo za kuk nevidjena istina

Ajd sad tebe ja:
    Po avataru zaključujem da te baš briga ko će šta da misli o tebi čak i ako ti frizura nije baš najbolja a tebi se svidja ti si u stanju da to nosiš bez obzira na sve
    U suštini si sam svoj čovek, ali ipak ne voliš da budeš sam.
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

LuluBg me preduhitrila pa neka sad ostane opis ovog đilkoša!!

Citat Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke

skloon vjerovati da je frajer, takvim se predstavlja, i tome teži!!
    potpuno uvjeren da se svemir okreće oko njega i zbog njega, te da su drugi tu samo da popune rupice!!

voli lakoglazbene note, opija se uz njih i pri tome ispoljava svu svoju životinjsku agresivnost!!

žene obara toljagama od riječi, odnosno toliko je naporan i dosadan da mu svaka na kraju popusti i iz očaja mu se podaje!!

(sad niti sam sebi ne vjerujem kakve sam gluposti tu natrkeljao)

Lajkaj nas na Facebooku