Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi antiigra sa granicama u Humor forumu; ko napiše najjači razlog zbog kojeg mu idu igre bez granica na kurac, ja mu prepustim sve svoje rep+ ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 13:26   #1 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,587
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
antiigra sa granicama

ko napiše najjači razlog zbog kojeg mu idu igre bez granica na kurac, ja mu prepustim sve svoje rep+ bodove (negdje preko 3000),ako se slažu moderatori.

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:29   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,508
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: antiigra sa granicama

Hahaha sad ću ti dati rep za ovu temu tako da kad se sjetiim razloga i kada mi daš sve svoje rep bodove, da ih ima višeeeeeee!!!!!

EDIT: Fuck!!! Ne mogu ti dat!!!!! To me Bog kaznio zbog gramzljivosti!!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:29   #3 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,629
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

A ja mislio da to jedino meni ide na živce...
Pharaoha za predsjednika!!!!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:42   #4 (permalink)
banned

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
A ja mislio da to jedino meni ide na živce...
Pharaoha za predsjednika!!!!
prije village idiota

pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:43   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Jer svaki put kad otvorim nove teme pola su igre.

Jer kad netko gleda sa strane sigurno misli da smo debili koji ne mogu napisati ništa smisleno pa broje.

Jer.....

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio daidza : 18-06-07 u 13:49.
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:47   #6 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

ljubav to je heroin
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 14:09   #7 (permalink)
banned

pa da kao večernji konkurs za nepismene, ono ko u vojsci kad sam bio, moj vodnik u večernjoj školi da završi osmi razred da može imat taj čin koji već ima , tak i ovdje, ako želite bit dobar forumaš, morate znat brojat i pisat.

pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 14:19   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,508
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

pisati znam, ali jebiga ove cvjštajnove brojalice unazad i unaprijed riječima na svahiliju i yiddishu me malo zbunjuju....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 14:31   #9 (permalink)
banned

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
pisati znam, ali jebiga ove cvjštajnove brojalice unazad i unaprijed riječima na svahiliju i yiddishu me malo zbunjuju....
kraljice moja, ovo je drugi put danas da me nasmiješ, ali ti nemrem dati repe.

pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 14:47   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

jednostavno isključiti post counter u igre bez granica pa neće biti toliko postova u tom dijelu foruma
Tj. mislim da ih neće ni biti!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: granice, igra

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103