| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi antiigra sa granicama u Humor forumu; ko napiše najjači razlog zbog kojeg mu idu igre bez granica na kurac, ja mu prepustim sve svoje rep+ ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | antiigra sa granicama ko napiše najjači razlog zbog kojeg mu idu igre bez granica na kurac, ja mu prepustim sve svoje rep+ bodove (negdje preko 3000),ako se slažu moderatori.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: antiigra sa granicama Hahaha sad ću ti dati rep za ovu temu tako da kad se sjetiim razloga i kada mi daš sve svoje rep bodove, da ih ima višeeeeeee!!!!! EDIT: Fuck!!! Ne mogu ti dat!!!!! To me Bog kaznio zbog gramzljivosti!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: antiigra sa granicama Jer svaki put kad otvorim nove teme pola su igre. Jer kad netko gleda sa strane sigurno misli da smo debili koji ne mogu napisati ništa smisleno pa broje. Jer..... ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 18-06-07 u 13:49. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| banned | Re: antiigra sa granicama pa da kao večernji konkurs za nepismene, ono ko u vojsci kad sam bio, moj vodnik u večernjoj školi da završi osmi razred da može imat taj čin koji već ima , tak i ovdje, ako želite bit dobar forumaš, morate znat brojat i pisat. ![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: antiigra sa granicama pisati znam, ali jebiga ove cvjštajnove brojalice unazad i unaprijed riječima na svahiliju i yiddishu me malo zbunjuju....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: granice, igra |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:08.