| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi antiigra sa granicama u Humor forumu; Jer se u njima nabijaju postovi...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: antiigra sa granicama ovaj forum je zaista velik i sveobuhvatan , obilazim teme koje me opuštaju i nasmiju , u politiku ne znam ni da li sam provirila , ima podforuma koje nisam ni taknula ,.... mene recimo iritiraju sexualne fantazije i preseravanja velikih jebača i jebačica tipa koliki je tvoj od cipela broj ..pa rađe idem do 10000 i natrag , koliko tko ima postova i koliko ću ih ja nakupiti , općenito , baš me briga ,ima dana kad ne napišem ni jedan , ta neće u grob sa mnom niti ih mogu namazati na kruh ... sve je to igra ... p.s. ne na svoj ponos nabijati ono kaj ti ne paše odeš tamo kod Buce i odmaraš okice ![]()
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: antiigra sa granicama jer su glupe
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: antiigra sa granicama Jer nas vozaju u krug k'o budale, i stalno se ponavljamo...Ma, svesno te zajebavaju, a ti to znas i ponovo im se predajesh, misleci u sebi - ja sam debil! I, da, prihvativsi po stoti put cinjenicnu viziju sbe kao idiota, uzdahnes i zuris da napises neki tamo 82828, i ti si happy sto s' to napis'o, ma nemash pojma...E fuckam ti ja tu srecu...po sred joj mozga pileceg...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,118
![]() | Re: antiigra sa granicama zato jer se ne broje postevi ![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,263
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: antiigra sa granicama meni su baš fora, za ubit dosadu i to neki put, a i za druženja među forumašima usput kad se broji ili nešto odmah se i popriča a i postovi se ne broje u tom podforumu koliko sam skužio pa ne kužim čemu onda frka ![]()
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: antiigra sa granicama zato kaj piju zivce....kad jednom zades sim nema natrag....moras non stop nekaj pisat.....to mi ide nakurac....nikad kraja....a popratna pojava je raspadanje tipkovnice i misa...znaci radi se i steta...i kak da onda volim igre bez granica...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: granice, igra |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

AC MILAN : 2003-2008