| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Boca istine u Humor forumu; da,obožavam se smijati!! bi li/jesi li ikad išao u drugi grad zbog cure?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1051 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Boca istine da,obožavam se smijati!! bi li/jesi li ikad išao u drugi grad zbog cure?
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #1052 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine išao sam al mislim da više nebi A ti zbog dečka/cure?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1055 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Boca istine @joks-jesam @prospero-ne,ali nikad ju nisam imala pa ne tvrdim da nije moguće ![]() @kl-jesam :cool što si najluđe napravio za curu/dečka/frenda?
| | |
| | #1056 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine kl: naravno da jesam ...sve građevinske radove koje smo radili ja sam bio zadužen za mješalicu ![]() (ne)spretna: nisam baš radio nekakve ludosti ![]() A ti?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1058 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine ovisi što se mješa ...jel beton ili mort ![]() Jel ti znaš koji je omjer za mort za zidanje?
| | |
| | #1059 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Boca istine proputovala u dan i pol 700km ![]() @kl-voliš bauštelce? ![]() (joks-ako i ti voliš,slobodno podjeli s nama )OT- ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: boca, istine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.