| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Boca istine u Humor forumu; uf uf. Imam 3 maličke jako drage. Iz diplomacije necu se izjasniti Koliko godina imas?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1361 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine uf uf. Imam 3 maličke jako drage. Iz diplomacije necu se izjasniti Koliko godina imas?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #1364 (permalink) |
| charolastra | Re: Boca istine jer im se činilo zgodnim staviti 1.1. kao datum rođenja, foliranti kada je tvoj rođendan?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1365 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine Kak neznaš? Pa ti si mi prvi čestitao ![]() A tvoj?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1367 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine oženit ju naravno ![]() zašto pitaš? Nije sigurno samo informativno ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1369 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine da...07.06.2008. ![]() kad se ti ženiš?
| | |
| | #1370 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Boca istine za 30 godina....ali ne brojeci od sada... ![]() kaj je sve proslo kroz cvalje tvoje noci ove?
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: boca, istine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:53.