| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Boca istine u Humor forumu; da , mrzim komarce da li si prevario/la curu/ženu , dečka/muža... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #154 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine Ne. Jesi li kad virio/la nudiste na plaži ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #156 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine Ne. A jel ti se sviđa ta ideja ?
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine pa, ovisi... mni dobro i jedno i drugo adolon - ne (bio na nudisičkoj, ali bez skidanja) muške tange na plaži- što misliš o tome? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #158 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima... Godina: 29
Poruka: 1,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine antolon ugrist ću te ne , više volim kad se nazire nego kad visi ![]() bem ti pobrkala se pitanja aaaaaaaaa , neću više igrat ![]() volf - ne volim muške tange , nekako mi glupo ideš li ti na nudističku pl.? |
| | |
| | #159 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine ne. da li ikada teško smišljaš pitanja za ovu temu? (ja da)
| | |
![]() |
| Tagovi: boca, istine |
« postavi pitanje
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:42.

?