| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Boca istine u Humor forumu; fala traziti srodnu dusu jel mislis da treba biti podjela na muske i zenske poslove?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1991 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine fala ![]() traziti srodnu dusu jel mislis da treba biti podjela na muske i zenske poslove?
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #1993 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine Opaka - ne LPK - što uvijek idu 'na nož' (tj. okrutnost) da li je u redu (a europski sudovi kažu da je) da žena bude manje plaćena za isti posao?
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #1994 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine kad se srame pokazati osjecaje i kad su nekulturni koja bi zivotinja volio biti i zasto?
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #1996 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine delfin...jer su to jedine zivotinje koje vode ljubav sa osjecajima čega te strah
| | |
| | #1997 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine Pas ili orao ili tigar Pas - vjeran, odan, dobar, poslušan, a opet divlji Orao - može letjeti, brz, sve vidi i čuje Tigar - jak, izaziva poštovanje, veličanstven Kombinacija tih životinja plus neke osobine konj -osjećajan i vuka ![]() Čega me strah? - Hm...nisam strašljiv, ali najviše se bojim da jednog dana ne zapjevam jednu pjesmu od Bijelog dugmeta - Ako ima Boga Što je za tebe skladna veza? Zadnji Uredio LPK : 12-01-08 u 16:30. |
| | |
| | #1998 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine uffffffff tesko pitanje.... paaaa da se radujemo jedan drugome, imamo slicne interese, ljubav se naravno podrazumijeva, spremni za kompromise.... ma da se par osjeca ispunjeno i zadovoljno sta znaci lpk
| | |
| | #1999 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine LPK - veza u kojoj nitko nema osjećaj da radi previše ustupaka Opaka - i mene isto zanima ![]() koja te stvar može u vezi najviše zasmetati? P.S. o vuku- ku'š ljepše od ove slike: ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #2000 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine Nema nikakvo značenje kao skraćenica. Ali svako slovo za sebe ima značenje L - love (ljubav) P - pride (ponos) K - kiss (poljubac). E sad što mi to znači to je nešto drugo. Kako ga kompliciram ![]() Zašto si ti opaka, kad nisi ![]() Hm, najviše me smeta neiskrenost Dali bi ostao u vezi ako vas partner ne zadovoljava sexualno Zadnji Uredio LPK : 12-01-08 u 16:40. |
| | |
![]() |
| Tagovi: boca, istine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:51.