| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Boca istine u Humor forumu; Nepretna kako bi se mogao naljutit kad je ovo zahebancija? Nema šanse da se ljutim.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2342 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Boca istine dobro ![]() nego,reci ti meni sad za ozbiljno-kad si zadnji put 'plesao vodoravni tango' sa curom?! pa zaboga, student si....podrazumjeva se da to radiš bar svaki vikend!! ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #2343 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Boca istine Bijaše to još prošle godine. 12 mjesec mislim. Je, 12. Pa jesam student ali mi nije p* na prvome mjestu pa ono i nisam preaktivan nešto. Ima vremena. ![]() Kada si ti zadnji puta sagriješila bludno? ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #2344 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." | |
| | |
| | #2345 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,295
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine sinoć ![]() a ti?
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #2348 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Boca istine bludne radnje nije bilo već neko vrijeme....otprilike 3 tjedna ![]() koliko trebam oćenaša izmoliti za pokoru?! ![]() ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #2350 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Boca istine 21!! ali ima problem....ja nisam katolkinja ![]() na što pomisliš kad čuješ riječ -želja-?! ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: boca, istine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:55.

21!! ali ima problem....ja nisam katolkinja