| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Boca istine u Humor forumu; Nema jedne osobe nego za sve članove uže obitelji (mama, tata, brat i njegova nova obitelj) jel postoji osoba ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine Nema jedne osobe nego za sve članove uže obitelji (mama, tata, brat i njegova nova obitelj) jel postoji osoba za koju bi dala život?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #253 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine Ako mi bude lijepo u životu onda da A ti?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #255 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine Neznam...od nekakve bolesti koja te dugo muči i trpiš dugo velike bolove A tebi?
| | |
| | #256 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine Likewise. Ali od "nasilnih" smrti - gušenje ili gorenje Jesi li sretan sto si se rodio/la u ovo doba?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #257 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine Da U koje bi vremenu iz povjesti želio živjeti da možeš birati?
| | |
| | #258 (permalink) |
| Purger | Re: Boca istine Sedamdesete... a ti ?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #259 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine 50-te, da budem generacija dijece cvijeća. Sheva, žiža i rokenrol ![]() U kojem vremenu nikad ne bi htio zivjeti?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #260 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine ...ma glavno je da se živi, a sad koje je razdoblje...nije bitno da li bi se htio vratiti u djetinjstvo?
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: boca, istine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:54.