| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Boca istine u Humor forumu; Imao sam davno dugu kosu, no vrsta glazbe je bila razlog. Nemam ništa protiv ukoliko se kosa održava ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5061 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine Imao sam davno dugu kosu, no vrsta glazbe je bila razlog. Nemam ništa protiv ukoliko se kosa održava iliti njeguje kako si sam rekao. Briješ li se ispod pazuha?
__________________ Kako ide ona Španjolska: 'Ko se mača lača - lakukarača! |
| | |
| | #5064 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 5,781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine shvatio sam neke stvari pa ono.... zašto bi ja odlazio...uglavnom moj zaključak glavni u glavi je bio: jebe mi se ![]() a i malo u mi falile amaterke ![]() ideš van danas?
__________________ Who's Your daddy ![]() |
| | |
| | #5065 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine Ne, sinoć sam bio u kvartu i pošteno se nalio kao pas. Ali što je najgore, danas ću to vjerovatno ponoviti... ......![]() Ti?
__________________ Kako ide ona Španjolska: 'Ko se mača lača - lakukarača! |
| | |
| | #5068 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 5,781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine a? šta ti to? a lora?...to je ono...ma joj davno sam to karto, trebao bi se prisjetit.... ![]() najveća životna sreća ti je...?
__________________ Who's Your daddy ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: boca, istine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.

......